VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

dregelskydd till ergobaby 360

Införskaffade mig en Ergobaby 360 i slutet av Maj, ungefär när den släpptes. Har varit en lifesaver eftersom Solen periodvis vägrat allt utom att sitta framåtvänd på nån av oss. Rent estetiskt måste jag säga att jag föredrar originalmodellen men jag gillar (förutom det uppenbara, framåtvänd!) det nya höftbältet som är lika brett runtom (tyckte att det gamla skar in i magen i ryggposition) och den är tveklöst bekväm att bära i.

Ett stort minus är dock att den kan bli förstörd av att bära ett kraftigt dreglande barn framåt. Solveig fick tänder i samma veva som vi skaffade den och gnagde och slabbade hej vilt på framsidan, på den nedvikta ryggpanelen. Den började snabbt lukta sur disktrasa den blev alldeles fläckig framtill. Tvättade den på rekommenderade 30 grader, ganska många gånger, vilket tyvärr inte tog bort dregelfläckarna men gjorde att den svarta färgen blev alldeles dassig. Blev faktiskt himla besviken och kontaktade Ergobaby på facebook och fick svaret att det ska komma dregelskydd i höst. Jei, lite sent kanske. Ville ju gärna att den skulle ha nåt slags andrahandsvärde sen och åtminstone se någorlunda fräsch ut efter tre månaders användning. Hursomhelst gick en knapp sönder på luvan och jag blev nästan gråtfärdig innan jag kom på att det faktiskt var lite tur i oturen eftersom den faktiskt gick att reklamera nu. Fick en ny hos butiken och insåg att det var lite viktigt att fixa eget dregelskydd eftersom jag inte lyckats hitta att de släppt något än.

Sydde ett själv i PUL och bambufleece med ett extra frottéinlägg, ungefär som en tygblöja! Hade såna tyger hemma som jag använt till att sy tvättbara amningsinlägg. Hade bråttom för selen skulle användas så ritade mönstret på fri hand och gjorde knapphål som passade selens knappar, en rejält tilltagen modell som viks över kanten. Det tog ca 10 minuter allt som allt och nu kan hon tugga och dregla bäst hon vill!

bild(14)

Såhär ful blev den förra utan skydd trots massa tvättar

bild(20)

Nu med skydd!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna