VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

får nog packa om bb-väskan

min lilla fantastiska gofis har varit så himla tapper. han är så gullig och glad hela tiden och nu är febern borta så imorn blir det en tur till förskolan eftersom jag är så himla tråkig och han vill leka och skutta omkring och så hämtar jag tidigt. enda smolket i bägaren är antibiotikan han ska ta morgon och kväll, han fullkomligt avskyr den. har försökt muta, truga, blanda ut men det enda som funkar är att pappan håller fast och jag sprutar in den uräckliga vätskan med doseringsspruta. han hulkar och hostar och skriker i panik och det är helt fruktansvärt men på nåt sätt verkar han förstå att han måste ta den även om han just i stunden verkligen inte vill. men jag känner att det är viktigt så han inte får komplikationer med hörseln senare så även om det skär i hjärtat så gör vi det och snart är halva behandlingen utförd. vi har efter varje dos pratat om det och han vet varför och att det är viktigt, ikväll innan läggningen pratade vi om att den var äcklig och jag sa att jag är ledsen för att jag måste ge honom medicin som smakar bajs. då svarar han ”ja, bajskorv! och kiss!” och fnissar jättemycket och jag också.

hursom, börjar bli otålig över att det aldrig kommer nån bebis (ja jag vet att bf är på söndag) men väldigt glad över att jag slapp lämna jättesjukt barn. idag upptäckte jag att det kommit mjölk i brösten, de har iofs bara varit i torka i ca 7 månader men det var ju spexigt. holgis var med och tyckte det var mycket spännande och ville smaka, och jag tycker inte att det är några konstigheter så det fick han, utlåtandet blev ”gott!”, känns ju bra.

i den här veckan hade holger funnits i två veckor, den här bebisen kommer ju vara betydligt större så det känns rimligt att plocka ut bebiskläderna i stl 44 ur bb-väskan. holgis hade ju stl 56 när han var 3 månader, den här kommer ju antagligen bli en brottar-britta och alla sommarkläder vi har kommer vara alldeles för små.

IMG_8248

min lilla pyttebebis på inte ens 3kg, hemma med sin pappa, iklädd pyjamas i stl 44. snart 3 år sen, fort det går


Kommentarer


  1. Anna-Karin februari 14, 2014 on 2:20 e m Svara

    Du får låna Brottar-Bollans gamla sommargarderob, det är kläder som rymmer fyra skinkor det:)

  2. likewoha februari 15, 2014 on 7:56 e m Svara

    haha låter som en bra deal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna