VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

sjalbarn

tänkte att nästa bebis skulle hänga på i sjal större delen av första tiden i livet, väldigt praktiskt att ha båda händerna fria med ytterligare ett barn att förse med uppmärksamhet. och mysigt! hade ju bara en baby björn till holger första tiden och jag tycker ju tyvärr att det är en helt värdelös bärsele. så nu blir det gör om gör rätt. fördelen med sjal framför sele är att det bara är att lyfta i och ur utan att ta av sig nåt och det är lättare att få lilla knytet rätt. har lånat en sjal av en kompis men den visade sig vara för kort för mig så jag beställde en som jag tyckte verkade bra, aldoria bambu soft, i ekologisk bambu, tunn och elastisk som håller värmen på vintern och svalkar på sommaren. beställde på babydesign igår då dom har kampanjpris t o m fredag och gissa om jag blev imponerad när jag kunde hämta ut paketet redan idag. så nu har jag gott om tid att lära mig knyta. så nu fattas bara en byrå till bebiskläderna och ev en syskonvagn, har ej bestämt mig angående det än, får utvärdera behovet när det är dags.

btw, bebisen har i två dagar legat med fötterna uppåt större delen av tiden, stanna där tack!

05111-023

göllig! köpte dock en tråkig men lättmatchad svart sjal


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan december 19, 2013 on 7:22 f m Svara

    Åh, jag hade dålig koll på olika längder, hade själv granits men tyckte att den var lite lång.

    Kan säga att vi använder bärselen så sjukt mkt mer till lilla, så att vi köpte en ny ergo (efter tips här) känns sjukt bra. (Btw så tipsar jag om ditt ergo-inlägg sjukt mkt till vänner och bekanta som nämner att de ska kolla blocket).

    • likewoha december 19, 2013 on 11:35 f m Svara

      Ja jag tror att det är behövligt att ha händerna fria när en inte bara kan bebisbubbla som första gången. Och nu vet jag ju att nyfödingar över lag gillar att vara nära konstant.
      Kul att du länkar till mitt inlägg om fejk-ergo, inte roligt att lägga pengar på en dålig produkt som kan vara farlig för barnet, lika bra att få det rätt från början!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna