VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tredje trimestern

efter inträdet i tredje trimestern för nån vecka sen blev jag helt plötsligt så himla gravid. jättestor mage med bebis som lever om och trycker på överallt, häromdagen hade den satt sig rakt upp så jag hade ett litet huvud som tryckte rakt upp mot mellangärdet så jag hade både lungor och magsäck över brösthöjd. bebisen kavar omkring och snurrar runt en hel massa och ibland får jag en paddlande fot rakt in under revbensbågen, aj. jag har dessutom börjat pusta och frusta när jag ska resa mig och liknande och efter en megahektisk dag på jobbet igår utan lunch och sittpauser hade jag väldigt ont i de bakre bäckenfogarna. förra graviditeten var jag befriad från krämpor och hastade runt i sjukhuskorridorerna, körde sängar och lyfte tvättsäckar i v 37. lite skillnad, känner att graviditetsledigt om 3 veckor kommer vara välbehövligt.

idag var vi för övrigt och hälsade på en kompis till holgis som han känt sedan de var bebisar på öppna förskolan och träffade hans alldeles nya lillebror. jättefin och pyttig, har så svårt att greppa att vi ska ha en sån liten prutt hos oss om bara ett par månader. barnens moder tyckte att andra förlossningen var enormt mycket lättare och inte gjorde särskilt ont jämfört med förra gången *hoppas hoppas*.

har övat på att komma överens med min nya symaskin så jag hade med en välkommen-till-världen-present till nykomlingen, en grön ugglepyjamas med bruna muddar samt en matchande tröja till storebror. kan inte låta bli att tycka att det är gulligt, om än lite töntigt, med syskonmatchade kläder.

3622ff4a5a0511e3824c1222ecad2ed2_7

 


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan december 1, 2013 on 5:18 e m Svara

    Men vilken underbar pyjamas!

  2. likewoha december 1, 2013 on 7:11 e m Svara

    Tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna