VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

har vårt på det torra

vi kommer i princip inte behöva köpa nånting till bebisen, förutom ett babyskydd eftersom jag tyckte vårt förra var krångligt så vi sålde det. annars har vi allt, skötbord tyckte jag var trevligt för ryggen, kläder finns i massor, allt går att använd på båda könen och de kommer vara födda nästan samma tid på året så säsongskläderna borde passa såvida jag inte får en brontobebis den här gången till skillnad från lilla makaronen holgis. har en kompis med en 4-åring och en 1½-åring som väger lika mycket så ingenting är omöjligt.

spjälsängen gav vi bort och vi kommer inte skaffa en ny utan bebisen får sova i sängen med oss, babygymet sålde vi då det användes sällan och den mycket uppskattade babysittern som varit min mans lillasyster står på vinden. ska få låna en bärsjal samt ett babyinlägg till ergon av en kompis.

en grej jag dock funderar på är syskonvagn. holgis kommer ju vara nästan 3 och är fullt kapabel att gå själv/åka ståbräda men saken är den att han aldrig vill gå åt samma håll som oss andra och är snabbare än vinden och dessutom verkar han inte vilja trappa ner på tuppluren på dagen. så jag vill inte stå där med bebis i barnvagn och en vilde på väg åt motsatt håll och ibland antar jag att man vill ta sig nånstans med två barn? tänkte köpa en billig på blocket men det finns ju en uppsjö av varianter. det är ju dock en bra bit kvar så jag får tänka påt..

bild(15)

okej, köpte faktiskt en amningskudde trots att jag har en men jag saknade faktiskt en extra sist och den här fyndade jag på lokala loppisen för 20kr idag. stafflit ska holgis få, gick loss på 15 kr, woha


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan augusti 30, 2013 on 7:50 e m Svara

    Låter som oss då, vi köpte bara ny vagn tror jag. Iofs, vi bytte ut skötbordet också när vi fick större badrum (tidigare hade vi ett sånt som satt på badkaret pga platsbrist).

    För oss visade sig syskonvagn vara ett måste. Stora E ville absolut inte stå på ståbrädan, och att gå själv och ta sig fram i tid till förskolan var inte helt kompatibelt. Det slutade alltid med att jag var svettig och arg. Bottennappet kom när vagnen välte när jag försökte stoppa storasyster att sticka in när vi passerade den öppna dörren till Ica. Nu, ett halvår senare, är det lättare även när hon går själv, men det är himla skönt att kunna stoppa ner ungen i vagnen när det känns lite stressigt och vid de ordentligt trafikerade vägarna.

  2. likewoha augusti 30, 2013 on 8:55 e m Svara

    ja lite så tänker jag också, dubbelvagnen är mer för min skull än hans. hu va läskigt med vagn som välter! såg för ett tag sen en mamma med bebis i vagn och en 2-3åring som sprang rakt ut i gatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna