VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

and the winner is…

har äntligen fått till att dra en vinnare i tygblöjetävlingen och jag önskar verkligen att alla kunde få vinna, fick så himla många fina kommentarer från deltagarna, jättejättekul!

hursomhelst, hade tänkt låta holgis dra en lapp med vinnaren men han hade andra planer efter en dag på stan och toksomnade innan jag hann klippa alla lappar så min man fick agera ställföreträdare och dra, och vinnaren blev:

Ingrid, vilket helt klart kändes som en värdig vinnare:

Oj, jag har svårt att välja. Grön? Ljusblå? Rosa? Ärligt talat skulle jag bli lika glad för vilken som. Alla är ju fina.

Här har vi alltid kört med endast vikblöjor (efter två barn är de nu så välanvända att flera har gått sönder), men några allt-i-ett-blöjor till tvååringen skulle vara härligt. Tänk att slippa försöka sätta på en vikblöja med löst inlägg (som ändå alltid blir dyngsur) på en sovande sprattlig vilding varje kväll. Vilken lyx!

Som föräldraledig student (med den fantastiska månadsinkomst ingenting) skulle jag bli överlycklig för några allt-i-ett blöjor. Tänk om man kunde få använda det till nästa barn. Vad enkelt det verkar.

(Jag tycker nästan att jag är värd en vinst eftersom jag, trots att jag aldrig brukar trycka gilla för företag, nu gillar POOPs på Facebook ;) .)

grattis grattis grattis! mailar dig för adressuppgifter!

 


Kommentarer


  1. Hanna augusti 24, 2012 on 9:48 e m Svara

    Vill bara säga detta: av ”okända” personer vars bloggar jag läser är du en favorit. Jag känner att jag liksom tycker om dig verkligen, du är rolig och sympatisk och smart. Jag hinner sällan kommentera, men bara så du vet. Jag läser med inlevelse.

  2. myfavorite augusti 24, 2012 on 10:09 e m Svara

    näe hanna, nu börjar jag typ grina, nu gjorde du min dag ÄNNU bättre!
    blir extra glad för att DIN blogg är en favorit för jag tycker du är rolig och smart och allt det där. och så är det extra fint att vi har ungar som är födda samma dag!

  3. Jenny / Ekomamma i stan augusti 24, 2012 on 10:36 e m Svara

    Grattis får man väl säga, även om jag hade hållt tummarna för att det skulle vara jag som var vinnaren…;-)

  4. myfavorite augusti 24, 2012 on 11:34 e m Svara

    jenny: som jag skrev hade jag önskat att ni alla fick varsitt paket och du hade också varit en mycket värdig vinnare med ett nytt skrutt på g och allt!

  5. Ingrid augusti 29, 2012 on 8:49 e m Svara

    Oj, hurra! Och tack! Jag skall genast skicka ett mail. Här har det vabbats hela den senaste veckan, och inte hunnit läsa några bloggar alls. Vabb-träsket muntrades genast upp av vinsten. Nu tror jag att jag orkar vabba ett par dagar till!

  6. Jenny Wanselius september 1, 2012 on 10:55 e m Svara

    Tygblöjorna POOPs ser väldigt fina ut. Det vore kul att få veta vinnaren Ingrids omdöme om dem senare.
    Mvh/Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna