VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

gratisdag på skansen

herreminje så illa jag sov inatt, måste varit nån slags rekord. ungen sprätte omkring ca 100 ggr och jag hade druckit cola innan läggdags. ingen bra kombo. jag har sovit max 3 timmar sammanlagt, max! vet inte vad det var frågan om inatt faktiskt men han har en otrevlig skrällhosta nattetid och har varit lite förstoppad i några dagar, det har bara kommit några pyttesmå harpluttar. han verkade ha lite ont i magen och halv sju ställde han sig upp, tände sänglampan i mitt ansikte (det gör han exakt varje morgon när han vill gå upp) och la av en bajs som hette duga, så det kanske var det. eller nåt annat. eller inget särskilt. suck.

hursomhelst, vi bladade iväg till skansen och mötte upp mamma, syrran med pennan samt kompis med tillhörande barn, det var gratis att gå in om man hade coop-kort *vuxen ju*. förutom att det var kallt så jag höll på att frysa ihjäl så var det väldigt trevligt, gillar skansen. man fick förhandskolla nya lillskansen också, verkade mycket lovande, kommer absolut gå dit längre fram.

bästa kussarna spanar in kaninerna. väldigt fantasifullt att välja en skaloverall som är snarlik tjockoverallen. men jag gillar rött, så är det bara.


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan mars 18, 2012 on 8:46 f m Svara

    Haha, sådär har vi också gjort – har en nästan likadan röd skaloverall som E:s vinteroverall. Det enda som är trist med det är att folk är helt övertygade om att E är en flicka utan att ens fråga – hon har ju rött på sig! Men jag älskar rött så då får det väl vara så.

  2. myfavorite mars 18, 2012 on 5:22 e m Svara

    ja eller hur, alla frågar hur gammal hon är osv medan när han har sin marinblå duffel så är det genast en han. jag ser inte alls rött som en ”tjejfärg” men tydligen är det det, såg en tråd på familjeliv ganska nyligen där någon frågade om det verkligen var okej att ha röd overall på en 9-månaders pojke. tycker det är en fin färg bara 🙂

  3. Christian Thomasson oktober 24, 2012 on 10:42 e m Svara

    Rött är snyggt och vackert! Men tyvärr går utveckligen åt fel håll då tillverkare av kläder och skor tillverkar mindre antal varianter i rött för män/pojkar än kvinnor/tjejer. Tråkigt för jag tycker alla skall kunna gå i alla regnbågens färger! Det tillverkas t ex inte gummistövlar i rött för vuxna män…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna