VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

mini-sandaler

jobbade mitt första kvällspass sen graviditeten ikväll och innan jag gick på gick jag förbi vincent shoestore på östgötagatan som har 70% rea på allt i butiken som snart ska läggas ner. köpte ett par pyttiga sandaler till gossebarnet eftersom han säkert kommer vilja strutta omkring lite på thailändsk mark. hade helst velat ha röda men det fanns bara svarta i hans storlek 19.

han blev jätteglad när jag kom hem och tuttade loss hej vilt till min stora lättnad. min främsta mjölkboob läckte igenom amningsinlägget mot slutet av arbetspasset så jag gick runt med en stor blöt fläck mitt fram. som tur var skulle jag ändå byta om snart så jag slapp byta till ny bussarong. och detta hände trots att jag pumpat på rasten. hursomhelst vaknade han till liv efter slurken så han fick prova både sandaler och den vita solhatten vi köpte igår och herreminje, han var så söt att jag nästan trilla av pinn! dock var han inte lika söt i solskyddskepan vi fick hem idag, hiskeligt plagg det där. förstår öht inte grejen med keps oavsett ålder. keps är nog mitt hatplagg skulle jag tro men jag känner att jag nog är en dålig förälder om jag inte sätter på honom styggelsen (hej offer för reklam). men jag måste sy fast band i den, han drar ju bara av den annars. själva soldressen kommer bli toppen tror jag, tog ju större storlek så ärmarna måste vikas upp men de korta benen kommer va som långbralla på honom.

luftigt för tjockfötterna


Kommentarer


  1. Jenny / Ekomamma i stan december 10, 2011 on 6:18 e m Svara

    Jag och tänkt gå dit i evigheter, och tack vare det här blev det av idag! Två skor blev det – ett par vårskor och ett par sandaler (dock inte samma modell som ovan för de fanns inte i rätt storlek).

  2. myfavorite december 10, 2011 on 9:47 e m Svara

    ja va kul, funderar på att gå dit en sväng till och köpa på mig lite fler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna