VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tackar tackar

på den däringa barnmässan jag tjatat så mycket om hade weleda en monter, jag pratade med dem om jag kunde få ett prov på deras ansiktskräm för känslig hy vilket de inte hade på plats men lovade att skicka. för nån vecka sen damp det ner en mycket stilig necessär med prover ur hela deras mandelserie, sånt gillas! provade ansiktskrämen över natten och den kändes faktiskt toppen. kanske bara ska strunta i att de även tillverkar hokus-pokusmedicin på sidan om och faktiskt slå till när min ansiktskräm snart går ut. ska skriva en recension av den när jag provat lite mer.

sånhärn snygg rosa sak fick jag


Kommentarer


  1. Malin november 5, 2011 on 11:14 e m Svara

    Det är ett par dagar kvar tills det är planerat 🙂

    Va med och tävla om Libero produkter och en present till dig själv i min blogg 🙂

  2. myfavorite november 6, 2011 on 12:30 f m Svara

    spännande!
    Ã¥h, jag har massor av liberoprover men tack ändÃ¥ 🙂

  3. Jenny / Ekomamma i stan november 6, 2011 on 11:22 f m Svara

    Oj vad trevligt! Inte bara att de faktiskt skickar i efterhand, utan lite extra också. Det gillas! Jag är ju rätt förtjust i Weleda generellt – i alla fall deras duschcreme och babyrumpcreme får högsta betyg av oss.

  4. myfavorite november 6, 2011 on 3:20 e m Svara

    ja eller hur, blev jätteglad. och den känns hittills väldigt bra, behöver en bra ansiktskräm för att inte se ut som en röd prickig korv eftersom jag har rosacea. de flesta krämer utan parfym och konstigheter funkar helt okej men den här kändes lite extra skön. har köpt deras allväderskräm till holger till när det blir kallare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna