Vår väg till

Andra trimestern

Går nu in i andra trimestern enligt en av mina gravidappar. Wiho! Vecka 15 idag (14+0) men magen har fortfarande inte börjat växa förutom att jag ser lite småfet ut. Hihi. Men så får det vara.

Börjar för övrigt bli så sugen på att skriva om min graviditet på min andra blogg. Vill bara att alla ska få veta. Men vi har bestämt att vi ska vänta till v 18 och gå ut med det. Vi vill gärna gå på rul den 9/3 för att se att allt verkar bra. Då tar vi även reda på könet. Spännande!

Men tyvärr har jag inte tid att sitta här. Jobb väntar och måste fixa i ordning mig.

Ha en underbar dag!

 

/Michaela

Tiden rullar

Jag tycker verkligen att tiden går på. Även om jag kanske skulle vilja vara längre fram i min graviditet så har det ändå gått snabbt. Är i vecka 14 (13+1) men börjar längta rejält till nästa UL som är den 9 mars. Det är ju idag exakt en månad kvar. Som tur är har jag lite andra saker att se fram emot som jag också räknar till. Har t.ex. sportlov vecka 9. Alltså om 3 veckor. Känns som att man redan börjar sakta in tempot i skolan. I och för sig har vi ett rätt högt tempo i skolan redan nu. Så jag börjar väl nära mig en ”normal nivå”. Hehe!

Hur som så ska jag nästa vecka börja med veckans bild. Har tagit kort hela graviditeten men min mage har liksom inte förändrats så mycket. Men jag tänkte bjuda på en bild från den dagen jag plussade till hur min mage såg ut igår kväll. Det är ju en skillnad men jag ser bara tjock ut tycker jag. Är antagligen tarmar och annat som svullnat eller så. Annars har jag ju gått ner två kilo. Hur som helst. Här är bilden.

image

 

Ha en underbar dag!

Inte så hemligt längre

Godmorgon!

Redan tisdag och känns som att denna vecka kommer gå ganska snabbt. Själv längtar jag tills på fredag då jag ska till en av min allra bästa vänner som bor i Norrköping. Sist vi sågs var i somras så det är ett tag sen nu. Ska bli mysigt att få träffa henne och att få berätta den stora nyheten.  Vi har pratat många gånger om barn och hur vi tänker och ser på framtiden. Vi kan verkligen vara ärliga mot varandra. Behöver absolut inte gömma tankar och känslor inför saker.

Men hur som helst så börjar det ju bli lite ohemligt, om jag uttrycker mig så, att vi är med barn. Vi har passerat vecka 12 och är nu inne i vecka 13. Jag vet på alla sätt att det tyvärr kan hände något efter vecka 13 också. Men vi har sett bebisen och vi har sett hjärtat som slog fint enligt bm. Så vi har en positiv inställning och ser verkligen fram emot att bebisen växer och ännu mer ser vi ju fram emot att träffa den lilla spralliga i Augusti. Tänkte i alla fall att jag kan börja skriva lite mer öppet nu. Dock vill jag ju gärna vänta lite med ”varje detalj”. Även om oddsen inte är stora så finns det ju ändå en chans att någon jag känner som inte vet klickar in här. Och det finns ett par stycken som jag verkligen vill berätta för i person! :) Tänka i alla fall lägga upp en magbild i veckan. Som det är nu har jag inte mycket till gravidmage. Känner mig mest uppblåst och svullen. Men som sagt, det kommer! :)

Ha en underbar dag! :)

/Michaela

Min mage

Godmorgon!

Ja så nu är jag i vecka 13 (12+0). Jag har tagit kort på min mage sen jag fick reda på att jag var gravid. Inget händer med magen förutom att den känns mer svullen. Det första jag vaknar till är att min storasyster hade skickat en bild på sin mage från sin förra graviditet i vecka 11 + 2. Tror ni inte att hon har en gullig lite bula på magen? Jo visst fan hade hon det! Men jag har som sagt ingen mage förutom en liten svullen mage. Vill börja se att jag är gravid. Även om jag sett den lilla plutten så känns det fortfarande lite overkligt. Men att se att magen växer betyder ju att även bebisen växer. Men jag får väl acceptera läget och vänta på min mage helt enkelt. 😛

/Michaela