Aftonklänningar: Hollywood-stil

Ökningen av Hollywood fashion ikonerna har sett ett angrepp av gorgeous, måste aftonklänningar som ingen annan. Aftonklänningar i olika mönster, stilar, nyanser kunde köra aftonklänning aficionados galen.

Beväpnad med sin tidningen utskärningar och penna, dessa aficionados rusa till deras favorit couturier och be om en kopia av dessa Hollywood-stjärna aftonklänningar, till en mycket lägre kostnad.

Det finns dock andra som föredrar att utforma sina egna aftonklänningar. Med en vision och en skissbok Rita dessa mavens alla ursprungliga aftonklänningar, med bara en touch eller en tydlig inspiration av Hollywood. Så är här några tips om hur du utformar du egna aftonklänningar, Hollywood-stil.

1. titta på Hollywood underhållning nyheter

Titta på Hollywood livsstil kanaler eller underhållning nyheter utsätter dig för en mängd Hollywood aftonklänningar. Du kan kontrollera ut några livsstil kanalens bästa och sämsta klädda. Detta är legit – de sorteras av legitima mode kritiker, trots allt. Dessa bäst klädd och sämst klädda listor får du en mycket användbar cue på vilken klänning mönster för att gå till och vad man ska hålla sig borta från.

2. blad genom modemagasin

Modemagasin har de senaste aftonklänningar bärs av dessa Hollywoodstjärnor. Modetidningar är faktiskt mycket bättre än att titta på TV. I stället för att kryptera klänning mönster i ditt huvud, ger modetidningar dig lyxen att bara visar det till din klänning designer eller dress maker och lyfta fram områden som du vill ha ändrade.

3. en och en som gör en

Ta en aftonklänning design bärs av en Hollywood skådespelare, och en annan bärs av en annan Hollywood ikon och forma dem tillsammans för att bilda en unikt vacker aftonklänning. Annat än att vara en ”halv-original”, har du förmånen att välja som designar för att plocka ut och som att lämna ut.

4. elegans Minus krusiduller

Många av de mest billiga aftonklänningar faktiskt har en eller flera av följande: krusiduller, spetsar, fjädrar, paljetter, kristaller, diamanter, tåg, korsetter och dubbel dubbelhäftande tejp. Detta är verkligen härlig tillägg till deras aftonklänningar. Men betyder det inte nödvändigtvis det kunde fungera bra för en blott dödlig som du. Har klänningen på ett sätt som inte ändrar sin elegans, men tar bort krusiduller, skosnören, fjädrar, paljetter, kristaller, diamanter, tåg eller korsetter – samt behovet av dubbel dubbelhäftande tejp. Obs: tåg och krusiduller är för bröllopsklänningar. Skosnören och korsetter är mer passande för en brudtärna klänning.

5. färg och skär

Färgen kan se perfekt för Hollywoodstjärnan som du kopierade den kväll klänning designen från, men det betyder inte nödvändigtvis att det ser bra ut på din hudton. Snittet kan passa henne till en tee, men det betyder inte att det kommer att ha samma effekt på dig. Få inspiration från den Hollywood klänningen, men förändra den så att den verkligen yours. Välj rätt nyans för din hudton och välj rätt snittet för din kroppstyp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *