VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur man blir en stark kvinna

Har fått så många meddelande på sistone t.ex om hur man blir mer framåt och starkare person.  För många av mina följare tycker jag har det . Och de har bett mig om råd om just den frågan.

Att vara en stark kvinna och dessutom framåt är faktiskt inte lätt.  För att bli en starkare person så handlar det om att bygga det  inifrån.  För det första så skulle jag säga till den nästa att tro på dig själv och älska dig själv . Om man inte älskar sig själv hur ska man då kunna älska sin nästa ?

Vissa personer som har haft dåligt självförtroende eller något psykiskt hällsa sen många år tillbaka är det inte lika lätt för men det är inte omöjligt.  För allt handlar om tanken . Det får ta sin tid och det är bara att kämpa.  Du är starkare än din dumma tanke.  Vissa kvinnor hamnar i depressioner och hamnar i den mörka bubblan . Ni ska ta er ut! Först och främst så ska ni umgås med dem människorna som har bra och kärleks full energi.  Dem som stöttar en , får en skratta.  Helt enkelt att få dig att må bra . För tänkt tvärtom.  De personer i din närhet som är falska , vill inte dig bra eller att du ska lyckas med dit liv ,  trycker ner dig.  De känner du av . Och denna negativa energi påverkar dig. Så om inte personen ändrar sig så umgås inte med den.

Att bli en starkt person handlar om att tro på sig själv och känna sig älskad . På detta sätt bygger man upp sitt inre jag .

Jag var en gång väldigt blyg av nya människor fast jag var social och hade lätt att prata med folk. Men det var då så kallade mina falska vänner som var energi tjuvarna. Detta var i högstadiet.   jag kom ifrån dom började de bli bättre.  Åren gick och jag träffade min man som har förändrat mitt tänkande och stöttar mig så pass mkt och gett mig så mycket kärlek.  Tillsammans har vi byggt den imperium, en mur som ingen kan knäcka. Han har fått mig att bli en sån starkt kvinna och att tro på mig . Sen kommer vi till detta att jag aldrig skäms för att dansa offentligt,  gå en speciell klädsel mm. Jag har aldrig skämts eller direkt tyckt att det är pinsamt och det har jag från min mamma . Att bry er aldrig vad andra tycker.  Gillar man något man har på sig eller ser ut på ett visst sätt .  Så skit i vad andra tycker .

Kör ditt race.  För du är grym! Kom ihåg att alla är olika men unika.  Nått vi har gemensamt är mänskligheten . LRM_EXPORT_20180818_160639


Kommentarer


  1. Victoria Estelle 21 augusti, 2018 on 16:04 Svara

    Heja dig! Grymt bra skrivet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna