VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad ska tänkas på inför skolstart?

LRM_EXPORT_20180816_175343

Sådär i dag blev faktiskt en mysig dag med barnen . Ska jag vara ärlig så väljer jag helst att gå utan barnen och shoppa kläder åt dom.  Men idag var det annorlunda för jag gav dom massa sötsaker innan hahahaha. Näh skoja dom fick det efteråt som belöning att inte springa runt och klänga som apor o gallerian så skulle den få nått gott  . Hahaha.

Näh skämt åsido . Denna gång gick det bra.  Skolorna börjar nu på måndag.  Och då behövs en massa nya kläder Och skor inför skolan .  Vad behöver man köpa inför skolstart?

1. Strumpor,   extra strumpor  och underkläder att ha både i skolan och hemma .

2. Sköna mjukis byxor och massa T-shirtar/toppar . Värsta är att mina barn byter om i stort sett 3 ggr om dagen.  Och så ni kan ju ana hur mkt jag tvättar.

3. Nya skor

4. Nya ryggsäckar /väskor

5. Regnkläder , gummistövlar.

Ja sen kommer höstens måste när det blir kallare.   Men det tar vi då.

Så nu på måndag är det dax .  Faktiskt så längtar jag, att komma tillbaka i rutinerna .

På tal om något annat såg ni att jag blev intervjuad av Allt för föräldrar ? Verkligen roligt .  LRM_EXPORT_20180816_175343

LRM_EXPORT_20180816_182831

Kommentera

Annons

Hur man blir en Influencer !

Älskar denna outfit och perfekt nu till hösten. Länk till plaggen hittar ni nedan

Så där jag .  Im back now.  Så nu är jag tillbaka från min lååånga ledighet. Känns skönt att komma igång igen.  Kommer mjukstarta med mitt jobb för egentligen så hade jag tänkt börja på måndag.  Men kan inte hålla mig. För verkligen älskar det jag håller på med. Håller på att skapa min egna designade kläder, det tar sin tid med men värt väntan.

Älskar mitt jobb som influencer . I dags läget har denna yrke exploderat! För knappt 2 år sen, när jag började så visste knappt några vad det innebär.

Kort fakta :

Influencer kan ha olika områden inom mode,skönhet,mat o bak, fordon ,hälsa eller blandat inom.detta område.  Influencer eller om man vill kalla sig bloggare är i stort sett samma . Men att jobba som influencer innebär att man tar betalt från företag som vill marknadsföra sig på ens sociala medier.

Att bli influencer är inte lätt . Många kan tro att det är guld och gröna skogar och att man har det glamouröst genom att posta en bild/video och Sen får man betalt . NEJ! Det är så många timmar vi lägger ner på att en bild/ video ska tas, redigeras . Så i stort sett lägger vi ner massa timmar för ett inlägg oftast .

Ska berätta hur det började för mig

Det är nu ungefär 2 år sen som jag började.  Och jag ska vara ärlig det exploderade för mig.  Jag började då på Instagram för ca 3 år sen . Och då inriktade jag mig mest inom skönhet och mode .  Mitt mål var redan där när jag startade att en dag att arbeta med detta . Att få betalt av nått jag älskar att hålla på med .  Jag offrade massa pengar den tiden.  För att synas ,att de stora kända varumärkena ska se en . så köpte man bland annat massa makeup produkter för att hoppas att de väljer ut en på sitt Instagram flöde och Sen där kanske de  vill ha ett samarbete. För min del så gjorde jag av med massa pengar.  Det var lite som att chansa på casino . Men jag vann tillslut! Inget jag råder att man gör för det är som att spela på lotto och ha tur. Och det var inte bara där jag lyckades utan det var när jag började liva på Facebook.  Det var nu exakt 2 år sen som Facebook som jag började med live och då kände jag är detta är min grej.  Jag är social och älskar att prata hahah och där började jag med att dela mina tips.  Från allt möjligt. Minns att jag gjorde en video/live på Facebook där jag visade hur man blev brun på max 10 sek.  Hur man gjorde eget läppstift,  hur man gjorde en matt läppstift av en glansig en.  Och sen kommer vi till Boohoo. Jag fick Boohoo att blomma ut i Sverige.  Tipsade om budget plagg!

Så där började min resa och flera uppskattade mina tips och råd . Min Facebook grupp som jag använder som en blogg ( live ) började allt växa och fler medlemmar började komma in . Företag börkade kontakta mig för att jobba med mig och samarbeta . Så idag har jag nått dit jag ville.  Men jag har kämpat så hårt med detta. Suttit timmar dag och nätter och Sen har man familj så det har inte vart lätt alla gånger.  Men eftersom jag älskar detta område som jag håller på med så är jag otroligt tacksam av att jag kan försörja mig på det.  Så mitt yrke är i dag Influencer. Att marknadsföra företag.  Sen måste jag tilläga att jag har fått neka många företag att samarbeta med just för att jag inte gillar deras sortiment och tilltalar mig.  Tycker det är viktigt med att ha rätt budskap till sina följare .  För tyvärr är det så att många ifluencer  känns köpta  och känns inte allvarliga då det visar upp produkter de egentligen inte gillar och får betalt för.

Mitt råd är att vara dig själv .

Bjud på dig själv .

Samarbeta med de företag som intresserar dig och välj ut produkter som du gillar.

Ta pauser för det är din hällsa vi talar om .

Och ha krav . För det är företag som vill synas på dina sociala medier.  Så kompromissa med varandra.  Win Win!

Sen ska jag tilläga nu att för er som är yngre att börja med detta som en hobby och ser ni att det utvecklats och att ni har mycket följare så börja sakta att skriva till företag för att samarbeta.  För ha hellre en utbildning och plugga.  För detta får man se som ett plus.  Alla har tyvärr inte den turen då det är stor konkurrens i dag.

Lycka till !

Älskar denna outfit och perfekt nu till hösten. Länk till plaggen hittar ni nedan

Älskar denna outfit och perfekt nu till hösten. Länk till plaggen hittar ni nedan

Koftan Hittar ni HÄR

Klänning HÄR

(Inlägget innehåller adlink)

 

Kommentera (2)

Annons

Klockren Avslut igår !

38975461_10156402003119526_972359017898704896_n

38975461_10156402003119526_972359017898704896_n

Ärligt en Lördags kväll kan det bli så kontrast !

Snacka om vändning från så tråkig start till bästa avslutet.

Har nog aldrig skrattat så mkt i går kväll.  Å nej det var inga drinkar häär!

I onsdags var vi mammor med barnen och badade och tänkte på var ju längesen sist vi var ute tillsammans . Så vi bestämde oss för att gå ut och äta här i stan Västerås nu på lördag . Så igår satt vi oss på en mysig ställe och  åt massa mat så att magen växte haha. ( talar för mig själv) . vi hade så trevligt . Men nu kommer vi till meeeeeeeen. Hur fan kan Västerås vara så jäkla tråkig på en lördags kväll! Knappt nån människa i stan. Tycker alltid att Västerås har vart sämsta ute stället . Så next STOCKHOLM !

Så vi åkte väg och hade världens skoj i bilen . Vi gjorde festen ! Min vän Eva Gjorde KIKI Challange med Drake och hon satt den. Så klockrent. Hennes humor och att hon bjuder på sig själv är obeskrivligt . Se videon på min instagram Larosanas.

Så det jag vill komma med , är att oftast har man det bäst ,roligast och trevligast när man festar hemma eller i bilen ! hahahahaha.

Så vi hade det så kul. Så nu ska jag boka in hotell i Stockholm med min man <3

38985106_10156402003514526_5496012435984744448_n

39000283_10156402003229526_7589737241061097472_n38985106_10156402003514526_5496012435984744448_n

39013000_10156402003619526_7490707746325528576_n

Kommentera

Annons

Nu händer det grejer !

Eller vad tror ni?

Jag har en sån starkt känsla nu som säger :

Att dörrarna har nu öppnats!

Min feeling säger att allt det som jag har kämpat för kommer nu att nå sin topp.

Vissa saker har redan hänt som jag inte kan avslöja ännu.

Och är så otroligt tacksam för.

Tack Gud och alla mina följare och man får nog inte glömma bort sig själv. Så tack till mig med hehe . Har en pirrande glad känsla nu så det känns som att jag ska explodera av gladhet.  Vad kan det vara? Jag anar lite men allt har sina goda mening.  Vill bara skrika wihiiiii! Av glädje fast jag inte har svaret riktig hahaha.

20180807130937_IMG_1481-01

 

Kanske blir en resa till Paris ?hihi

Kanske blir en resa till Paris ?hihi

 

Eller vad tror ni?

Eller vad tror ni?

Kommentera (2)

Annons

Mitt hjärta krossades

Mitt hjärta svider.

För 8 veckors sen så fick min bror hundvalpar . Och min bror lovade att min son skulle få en. Eftersom min mellersta son är såååå djurvän.  Han  verkligen älskar djur och speciellt hundar. Han är så kärleksfull och tar hand om och gosar med hundarna som hos mina föräldrar har när han är på besök hos dom .

Det jag mår dåligt av är att jag lovade han en hund. Och han blev så glad och så lycklig.  Men så kommer vi till min äckliga allergi.  Jag har päls allergi men den var värre när jag var liten.  Och den har minskat mkt när jag blev vuxen.  Jag har kunnat utan problem hällsa på mina föräldrar en stund utan att direkt bli allvarlig allergisk.  Utan bara kännt lite kliande i ögonen och i kroppen när man var suttit för nära hunden.

Veckorna började närma sig det var bara 2 veckor kvar tills vi kunde ta emot lilla söta valpen . Så vi provade att ha en hund på besök hemma här i några dagar för att testa  om jag reagerar.  Jag städade/ dammsugade minst 4 ggr om dagen eller mer och eftersom det är sommar så har man  vädring med fönster och balkong öppen.  Men jag kännde av ändå . Tänk hur det blir på vintern  ännu värre.   Och tänk att man ska leva med hunden i flera år . Jag kommer inte klara av det.  Men mitt hjärta krossades .Att få se min son krossas av den efterlängtade valpen han skulle få var som att få en kniv hugget i mitt hjärta.  De finaste är att han förstod . Men jag hatar min ALLERGI .

 

Så vill överaska han med att ge en valp som är mot allergi.  En allergi hund . Det hade vart så himla gulligt om nån av mina läsare kan tipsa om ett ställe där nån har en liten valp som är anpassad för oss allergiker.  Jag är så okunnig om vilka raser det finns men skulle vara så tacksam för hjälpen om ni vet nån som har en valp.  Skriv ett mail till mig : rusana_84@hotmail.com

Valpen vi skulle haft .

Valpen vi skulle haft .

Kommentera (5)

För att få de senaste uppdateringarna