Livet på den södra sidan

Matt och något tagen

I går var jag helt slut efter mammografin. Hela gårdagskvällen låg jag i sängen och tittade på film, jag kände mig bokstavligt talat helt överkörd. Märkligt att jag blev så psykiskt matt av en sådan sak. I morse vaknade jag upp tidigt och satt på roddmaskinen redan halv åtta. Efter alla övningar på Friskis & Svettis kände jag mig i bättre form än i går, det kändes skönt. Motion gör verkligen underverk.

Trots det har jag under dagen gått omkring och småhuttrar och känt mig  ruggig och kall. Jag behövde helt enkelt värma upp mig en smula. Det blev en  varm och mysig  brasan, jag älskar att sitta och titta in i elden, det är så rogivande. Dessutom passade jag på att blogga och dricka en kopp kaffe.

DSC_0053

 Jag har förstått efter tredje barnet att första året på gymnasiet är en tuff tid. Mellandottern sitter lutad över sina böcker hela sin vakna tid. Den här terminen har hon enormt mycket matte som tar väldigt mycket tid och kraft. Själv vågar jag inte ens luta mig över böckerna eftersom jag är rädd att det börjar snurrar till  i huvudet på mig alldeles för mycket. Jag förstår nada av de olika uppställningarna eller de märkliga talen i böckerna.

Det är verkligen tur att de har en pappa som älskar allt som har med skolarbete att göra. Min lilla insats numera är väldigt blygsam.

DSC_0014

Tvillingarna håller mest på med sitt gymnasiearbete. Förövrigt uppfattar jag att det sista året på gymnasiet inte är lika mycket plugg och stress som det var i 1:an och 2:an. De känns mer avslappnade denna termin.

Ha det fint!

So long, så länge.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *