Livet på den södra sidan

Julchock och sushi

Hjärtat började slå lite snabbare och pulsen blev något högre när jag såg att julbomben slagit ner i handeln. På flera håll har juldekorationerna åkt upp, det är glitterkulor, girlanger och småtomtar lite varstans. Jag vänjer mig nog aldrig att startsträckan till jul blivit så lång.

Yngsta dottern faller pladask för just sådant. I går visade hon upp sin önskelista. Jag kände mig inte särskilt entusiastiskt när jag ögnade igenom Ipadlistan men insåg också i samma sekund att detta bara är början på vad hon kommer att vilja  önska sig…Och som vanligt  kommer de översta önskningarna inte  att slå in i år heller. Nu ville jag inte vara någon glädjedödare på direkten så därför nickade jag och hummade medan jag läste igenom förteckningen. De sista alternativen kan jag redan nu säga att tomten kan bistå med,  jag har hört att han är bra på att tillverka både nagellack och slime i tomteverkstaden. Värre är det med 50 tums tv på rummet, och en  tripp till Miami, det ser inte lika ljust ut på den punkten.

Strax innan lunch stod jag utanför mellandotterns skola. Hon har efter långtidsväntan äntligen fått en tid hos husläkaren. Minuten innan hon dök upp ringde det i min telefonen och en kvinna från vårdcentralen meddelar att husläkaren var sjuk, suck!

Eftersom jag ändå var på plats och då frånvarorapporten var upprättad kunde vi lika gärna gå och äta en bit mat ihop.

7CD8684B-559D-4281-BF16-13C043DA29AE

13B7C739-EBCF-4E75-AE00-C9A12A568D7C

Jag älskar att ha egentid med  barnen❤️ Det är guld värt. När jag skjutsade tillbaka min 15-åriga kloka och underbara dotter kunde jag med lätta steg och en värme i bröstet fortsätta min dag.

Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *