Livet på den södra sidan

Loppis!

I dag blev det till att besöka årets första loppis. Dessvärre var vi inte ensamma där utan fick trängas rejält med både kunder och hur mycket personal som helst. Uppskattningsvis gick det 1 personal på 5 kunder.

Dottern hittade några böcker och själv tyckte jag att det var väldigt tunnsått med grejer. Till slut slog jag till på ett lite mindre uppläggningsfat för ynka 20 kronor.

IMG_2201

IMG_2202

Jag älskar verkligen att gå omkring på loppisar och göra små fynd. Ibland hittar jag något fint, andra gånger kommer jag hem helt tomhänt men är ändå nöjd över att ha kommit iväg.

Våra sänggavlar på landet hittade jag för ett par år sedan på loppisen vi besökte i dag. Den stod i ett av hörnen och såg verkligen inte kul ut. Jag har rätt svårt för furu-grejer och denna sänggaveln var verkligen en furuhistoria.

Jag såg potentialen i den och förälskade mig handlöst.  Personalen hjälpte mig att  stuva in den i bilen tillsammans med två nattduksbord i samma stil. Glad i hågen släpade jag ut dem på ön och började sedan att slipa och måla om det. Vilket resulterade i detta.

DSC_0457

DSC_0449

DSC_0450

Sänggavlarna och nattduksborden kostade tillsammans 350 kr. Sedan tillkom färgkostnaderna som blev lite dyrare, men å andra sidan fick jag en säng med sängbord som jag är otroligt nöjd med.

Nu hoppas jag att detta bara är början på alla loppisbesök i sommar, förhoppningsvis kommer jag och ö-grannen att hinna med ett par vändor till. Min man kommer troligtvis att gör allt för att hejda min frammarsch med alla prylar jag släpar hem, jag hör redan hur han börjar knorra över allt skräp. Jag tar detta med ro, för vem vill inte göra ett fynd?

So long, så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *