Livet på den södra sidan

Annons

Yes! Sol och shortsväder

Tjohoooo fredag! Och inte nog med det, vi har över tjugofem grader varmt på den södra sidan av stan. Jag var helt lyrisk av det fina vädret tills jag plockade fram mina shorts.

När jag som bäst letade fram dem i garderoben insåg jag snabbt att jag inte bara hade ett par av dem utan 6 styckena i nästan samma färg, jamen, hur är det möjligt? Jag kan inte minnas att jag köpt så många likadana shorts, men det hade jag tydligen.

DSC_1310

Nåväl, jag valde ut ett par av den beige-sorten. När jag väl lyckades komma i shortsen svepte jag med blicken över mina ben och såg till min förfäran att de inte har tittat fram ur sina mörka hålor på mycket länge. Det var ju inte bara det att de var likbleka utan de blå ådrorna stack ut ännu mer än tidigare, suck.

För min del blev det shortsväder på tomten, jag ville ju inte skrämma slag på någon. Men jag såg att det var många andra som vågade sig på lite mer lättklätt. Jag däremot kommer att vänta med det ett tag till.

Kycklingen ligger i en god marinad och väntar på att få slängas upp på grillen. Till förrätt har jag gjort en västerbottenspaj som jag tänkte att vi skulle avnjuta.

Men inte nog med det,  jag tänker servera min man en riktigt god och kall öl när han kommer hem efter en lång dag inomhus på jobbet.

DSC_1321

Ha en fortsatt skön fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons