Livet på den södra sidan

Annons

Mårbacka och gäddhäng

När alla hade lämnat hemmets trygga vrå klev jag ut och tog en långpromenad, när jag kom hem var jag sådär lagom uppvärmd och bestämde mig för att göra några enkla gymnastikövningar.

Det gick ganska bra till att börja med, mina sit-ups gick lysande men när det var dags för armhävningarna höll jag på att dö, det blev en halv sådan. Det här är ju inte klokt, jag har ingen som helst styrka i armarna.

Lite deppig blev jag över det dåliga resultatet och bestämde mig för att genast ta tag i gäddhänget på överarmarna, det här går ju inte..

Efter att jag planterat om min Mårbacka  och flyttat in den i köket hoppas jag att den kommer att pigga på sig, häromdagen slokade den markant. Jag gissar att den fått för lite sol och värme (och vem har inte fått det?) Framöver ska den flytta vidare till altanen är det tänkt.

Jag längtar efter att börja pimpa därute, oj, vad jag ska fixa och greja.

Just nu har vi knappt börjat fundera att ta bort plåtarna från poolen eftersom ingen har varit sugen på att hänga på en iskall altan, än mindre bada.

DSC_1265

So long, så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons