Livet på den södra sidan

Annons

Halsfluss och syskonmodell

Jag tittade in i garderoben och bestämde mig för att göra en liten utrensning. Jag hittade gamla tröjor som efter denna vintern inte behållit något av sin forna glans utan som bara låg där och tog upp en massa utrymme. Det blev en hel del, släng, släng, vilket känns jätteskönt.

Numera gapar galgarna rätt tomma och det känns väldigt luftigt på sina håll, men inte mig emot, nu är det bara att införskaffa lite nytt.

Äldsta dottern diagnostiserades med halsfluss förra veckan och har ätit penicillin sedan dess, problemet är att hon har haft så ont i halsen att hon ogärna svalt de stora tabletterna hela, vilket har resulterat i att hon delat upp dem i mikroskopiska bitar.

Stackaren har suttit långa stunder för att få i sig dessa bitar, det har verkligen varit en plåga. Efter halva dosen tagen börjar hon sakta men säkert komma igen. Det börjar även gå lättare och lättare att både äta och svälja tabletter.

DSC_1230

Haha, så här sjuk är hon inte…Mellandottern håller på med ett bildprojekt i skolan och stylade om syrran ordentligt. Det var inte bara hon som agerade modell, yngsta dottern fick också vara med på ett hörn.

DSC_1229

Jag följer hennes projekt med spänning.

So long, så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons