Livet på den södra sidan

Annons

Sköna Maj välkommen

I förmiddags stod jag och äldsta dottern och hängde på låset till ett av  köpcentrumen som finns här på den södra sidan. Dottern lyckades med operation övertalning redan nio i morse, ganska trött efter gårdagens festligheter vek jag mig som en granfura i motvind.

Det var en trevlig tillställning hos min”syster”och brorson. Dock var vi inte iväg och tittade på någon brasa utan satt mest och myste med födelsedagsbarnet.

DSC_0858

Alltid lika trevligt med ett glas av dessa gyllene droppar.

DSC_0837

Det går ju heller inte ha tråkigt med dessa illbattingar i längden…

DSC_0902

DSC_0906

Och medans jag och dottern var på shoppingtur satte killarna upp studsmattan. Nu finns den parkerad på gräsmattan och barnen har många studstimmar att förgylla i denna träningslokal. Jag räknar kallt med att alla barnens magar har massor med magrutor innan sommaren är slut.

Förra året bestämde jag mig också för att pröva på, jag lyckades studsa runt ett par gånger innan jag blev osäker på om något i de nedre regionerna fortfarande satt kvar.

Nä, jag hoppar hellre upp på motionscykeln än hoppar bort någon annan vital del i kroppen, om vi säger så.

So long, så länge.

2 reaktioner på ”Sköna Maj välkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons