Livet på den södra sidan

Annons

Valborg och kalas

Tidigt i morse åkte vi hem till barnen i stan, men innan vi begav oss tog vi hand om allt småfix som behövdes göras innan vi for. Jag blev så glad när jag tittade på vårginsten som blommade så vackert, den lyser verkligen upp omgivningen med sin gula prakt.

DSC_0822

DSC_0823

I dag fyller kungen och  mitt brorsbarn år och eftersom han nu fyller år på självaste Valborg brukar vi aldrig fundera över var vi kommer att tillbringa denna högtid, vi finns således alltid  på plats för att kunna hurra och gratulera honom och vi gör likaså i år.

Extra skönt känns det också att ha krypavstånd hem, det är praktiskt att vi bor så nära våra kära.

Jag önskar er en fantastisk härlig och fin Valborg.

Ha det gott!

2 reaktioner på ”Valborg och kalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons