Livet på den södra sidan

Matförgiftning och tapas

Den här natten har inte varit den bästa, redan när jag skulle gå och knyta mig kände jag att jag mådde illa och det var mer eller mindre kräk-varning hela natten. Med huvudet uppallat på en mängd kuddar har jag knappt sovit en blund.

Mina misstankar går till den tapas restaurang på Södermalm som jag och min arbetskollega besökte i går kväll. Vi åt bla.a scampi som jag kan tänka mig har med saken att göra.

IMG_1754

Själva restaurangbesöket kan jag inte klaga på. För både jag och min arbetskollega hade väldigt kul. Se bild. Jag skrattade så mycket att det omöjligt att få  en bra bild, därav det suddiga kortet som får representera kvällen.

IMG_1747

Nästan hela dagen har jag legat i sängen och känt mig mer eller mindre utslagen. Mest på grund av all sömnbrist. Men det bästa är nog att magen är på plats igen, tack och lov.

Det blir nog inga fler visiter till  den restaurangen för mig del,  jag är helt övertygad om att det var något jag fick i mig därifrån som total knockade mig i natt. Som tur är finns det ju så många andra bra restauranger att välja bland så det blir ingen stor uppoffring att välja bort den här.

Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *