Livet på den södra sidan

Detta eviga tjat om hörapparat

Som jag tidigare berättat om så har jag ett litet ”light” hörselproblem. Vid den senaste hörselkontrollen tipsade visserligen audiologen mig om att dessa små och nästan obefintliga hörapparater som till råga på allt fanns i en mängd snygga färger absolut skulle vara någonting för mig.

Jag har väl inte funderat så där jättemycket på den här hörapparatshistorien till skillnad från resten av familjen. Men efter att ha träffat våra goda vänner över en middag berättade de att deras son numera använder sig av en helt fantastiska hörapparats manick och efter det samtalet har varken min man eller barnen gett upp tanken på att även jag måste införskaffa mig en sådan.

Numera hör jag knappt deras påstridigheter om detta otyg som de fullständigt över öser mig med.

Jag känner mig rätt obekymrad över detta för jag tycker att jag hör nästan allt väsentligt (läs viktigt) missar jag något så gör det ju inte så mycket, tycker jag.

Nåja, nu lämnar vi det.

För ett tag sedan hittade jag en jättesöt liten kruka på en loppis som jag besökte. I dag blev krukan invigd, jag planterade några pärlhyacinter som jag inte kunde motstå. Förutom krukan hittade jag också  ett par fina ljusstakar från samma ställe, det är alltid lika roligt att fynda, eller hur?

DSC_0180-2

Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *