Livet på den södra sidan

Mor- och dotterdag

I dag har jag och äldsta dottern haft en mor- och dotterdag. Jag älskar sådana dagar och njuter av varje minut med att umgås med barnen på tu mans hand. Vi har alltid mycket att prata om så tiden bara springer i väg.

Som tur var behövde vi inte trängas särskilt mycket med alla rea-entusiaster . Visserligen var det en del ute och letade fynd, men vi höll oss borta där det var som allra värst. Äldsta dottern gjorde väl inte direkt några fynd men hittade flera par tröjor och en halsduk som hon köpte med sig hem.

Sedan överraskade hon mig  rejält när hon visade upp granen hon funderade på att köpa.

IMG_1327

IMG_1330

What? En one- pieces gran. Äldsta dottern blev helsugen på att köpa den. Men när hon väl  funderat igenom beslutet insåg hon att användningsområdet var något begränsat, (pju!)

Vilken 17-åring går omkring och vill se ut som en julgran? Haha, min.

Innan vi åkte hem slank vi förbi en matvaruaffär, jag tänkte att nu ska vi minsann inte äta något som är relaterat till julbordet.

Då plötsligt uppstod ljuv musik när jag såg denna skylt där det stod: rökta räkor 9.90 hg. Gissa om jag slog till på ett gäng? Mums, vad gott det ska bli, det var länge sedan jag köpte hem rökta räkor det är ju så gott. I kväll blir det till att frossa loss på dessa läckerheter samt chili-aioli, jummi!

DSC_0010

Fortsatt trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *