VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wow jag lyckades!

Wow säger jag till mig själv och klappar mig själv på axeln. Jag är så glad över att jag lyckades, för er kanske det inte är mycket men för mig är det otroligt härligt att jag lyckades. Jag är inte en supermorgonpigg människa men idag, wow, jag förvånar mig själv och växer inom mig.

mammafitness

Bild från gymmet i Colombia

God morgon på er! Nu undrar ni vad jag syftar på… jag gick upp 5:30 och tog en miniskål med yoghurt och havregryn samt en minikaffe så svart jag klarade av att ta den. Klockan 06:00 så var jag uppe på mitt gym och körde mitt tisdagspass! Jag höll på att stryka med på kuppen ha ha men jag tog mig igenom passet med näbbar och klor haha. 🤪

Jag har kortare pass nuförtiden men intensiva cirkelpass och flera gånger i veckan. Så dagens pass var klart på ca 30-40 minuter, så jag hinner utan stress, att duscha i lugn och ro samt göra mig min smoothie till frukost och sen väcka barnen. Den känslan var ännu mer överväldigande att hinna med så mycket på morgonen och vara klar med träningspasset för dagen. Finns det bättre sätt att börja dagen på. WOW vilken kick!

Igår kväll somnade jag med så mycket adrenalin i kroppen för att vi satt uppe och snackade affärer som vi planerar på att göra, att jag inte kunde somna. Så jag trodde inte jag skulle orka upp tidigt idag men jag var tydligen mer bestämd än vad jag trodde. :)

Nu ska jag starta upp den här dagen på kontoret och vara så effektiv jag kan här med. Njut av din tisdag. 💛


Kommentarer


  1. Pia Widlund 6 augusti, 2019 on 15:18 Svara

    Va duktig du är, jag har svårt att träna på morgonen!

    • ♡ Diana ♡ 6 augusti, 2019 on 20:48 Svara

      Pia: Tack fina, jag känner mig så grym. Jag har aldrig heller kunnat göra det på morgonen men efter min senaste resa så blev jag som förbytt. Jag testade, jag vågade, jag älskar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig