VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VITT NYTT OCH FRÄSCHT

I samarbete med Stockholm Golv & Måleri AB

Det är ett sånt fullt ös här idag. Jag jobbar och har möten, har strulärenden, sen så försöker jag ha hand om barnen, även städa undan lite och gör en matlista på vad som ska köpas. Jag har så mycket idéer som börjar ploppa upp i skallen och jag planerar nya året som närmar sig snabbt. Det är lite komiskt att mina föräldrar kommer och tror att de hjälper mig med barnen men det slutar med att de båda är i köket, fikar och pratar medan mamma förbereder maten inför imorgon men ingen hjälper mig med barnen medan jag jobbar. Vad hände med att de skulle komma över för att ta hand om barnen? haha, alltså de där två. Så fina men ändå så knasiga.

Själv sitter jag här och funderar på vart jag ska börja och vad jag ska prioritera? Jag vill göra om i hemmet och ibland funderar jag på om jag ska uppgradera lägenheten lite till bättre golv, fönster och annat smått som ändå gör att ett hem blir upplyft. Jag får panik på våra golv som knarrar så mycket som de gör.

Att slipa golv är inget man gärna gör själv och kräver en del arbete så jag funderar på att kontakta  stockholmsgolvslipning.nu för att se om de kan göra ett schyst jobb. Deras offerter är rätt bra och prisvärda. Just nu vill man ju gärna ha bra priser och ändå kunna hjälpa företagen, vår värld skriker efter att vi ska börja hjälpa varandra lite.  Sen har de bra garantier, kostnadsfritt hembesök, sen tänker jag att när man slipar golv så sparar man både plånbok och miljö! Mannen som bodde här innan har inte gjort ett bra jobb med att lägga golvet men ändå tänker jag försöka hålla kvar golven så länge jag kan, försöka få bort knarrandet och fräscha upp de lite. Eller? Visst vore det något!

Sen har jag många gånger önskat mig ett hem med ljusa, gärna, nästan, vita golv. Det är så snyggt och fräscht men jag vet inte vad det skulle gå på. Jag kanske ska passa på att kolla upp det också på en gång. När de ändå är här menar jag.

Ljusa golv, vita väggar, ljusa möbler men så sätter man färg på kuddar, växter och andra dekorationer. Helt kritvitt ska det inte vara enligt mig men i alla fall så ljust och med viss naturfärg och inslag av beige. Så snyggt!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig