VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Visualisera målen

Jag är en person som ofta har drömmar och mål i min vardag. Jag tycker om att ha projekt igång och veta att jag är påväg mot något. Nu har jag däremot gjort tvärtom, jag har valt att skrota mina tidigare ideér och fokusera på bara ett av de. Jag kommer inte att gå in för nära på vad det är fören mycket längre fram men jag vill helt enkelt förändra mitt liv lite.

Jag tycker om min vardag, jag trivs med mitt liv men jag vill ha det på ett annat sätt. Jag vet inte om det är rimligt, jag vet inte om det är något jag kan fullfölja men varför inte försöka.

Tror ni på att visualisera? Jag tror på det men har ändå inte utövat det som man ska, jag vet inte varför.
Att visualisera sina mål varje dag, är något de mest målmedvetna och framgångsrika människor alltid har gjort, oavsett om det är elitidrottare eller businesspersoner. Men att se målet framför sig, varje dag, känna känslan när man har uppnått det och föreställa sig, visualisera allt, är tydligen en av alla de framgångsrikas gemenskap.

Det kanske är dags att börja med det?
Har du mål, stora eller små drömmar som är dags att uppfylla nu?
Vi kan ju köra igång tillsammans, peppa varandra, varför vänta till den 1 januari på måndag eller vad det nu är vi alltid skjuter upp allt till.
Lycka till!

 

blogg-influencer-beauty-vackert-naturen-the-world


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig