VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vissa personer

Ibland kan jag tänka tillbaka i tiden, halka in på någon sida av misstag och komma på gamla bekanta man har haft. Vissa personer sätter sitt prägel i ens minnen för alltid, andra försvinner lika enkelt som godis slinker ner i mina barns munnar. Men just de där personerna som man aldrig riktigt glömmer, som man på något sätt vill veta mer om, hur de har det, är de lyckliga, man vill de väl, man kanske inte saknar de men man kan sakna tiden som fanns.

Det finns en gammal kollega som jag känner så för. Det strulade till sig med en massa missförstånd och andras jädrans skitsnack men sak samma. Det gör mig inget idag för jag tror på ”what comes around, goes around…” med andra ord karma. Men jag kan ofta känna lycka när jag snubblar över personens bilder och ser hur lycklig denne verkar vara, att det gått framåt och personen kunnat göra sånt som jag vet varit ett av målen i livet. Så himla härlig känsla att uppleva, se och veta.

Jag skulle kunna ta kontakt med personen igen men det är en sån där grej där man bara inte vågar för att man inte vet hur personen känner för det avslut vi hade. Men vem vet, en vacker dag våra vägar kanske möts igen.

vanner


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig