VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VIP eventet med LM Event

Kommer ni ihåg VIP eventet jag var på häromdagen? LM Event bjöd in till ett himla härligt event förra veckan. Otroligt mysigt och ett av de mest trevliga jag varit på den senaste tiden. Ett litet, exklusivt men så personligt event med ett härligt gäng som klaffade otroligt bra med varandra. Jag berättar mer om de längre ner i inlägget. Just nu går jag bara igenom lite lätt vad eventet handlade om, sen går jag in mer inledande på varje företag och samarbete.

stada_stockholm_sweden

Albertsstad_stockholm_goteborg_samarbeteSpotonhotell_lamadre

Men vilka handlade det här om? Ett roligt gäng som Alberts Städservice. De kommer att få rädda mig och mitt hem många gånger känner jag. Vilken trygghet att få träffa de personligen, att få prata med de och kunna fråga de om allt det där man kanske inte gärna frågar i vanliga fall. De har ledande priser och bra personal, läs mer på hemsidan. Eftersom vi har ett samarbete så kommer jag kunna få utvärdera de som privatperson. Återkommer till det längre fram i annat inlägg.

Sen hade vi även SpotonHotell, ett familjärt gäng nere i Göteborg som startat ett vandrarhem och sen har de vuxit allt mer och mer och sen har de fått upp även hotell. Hotellet har en sportbar också, vi älskar ju sport i vår familj men inte bara det utan det ligger ett stenkast ifrån Liseberg också. Men eftersom det är stängt under höst och vinter så har vi tänkt oss att åka ner dit och upptäcka Universeum som ligger där och ska vara kul för barn. Kanska redan inom kort.. 😉

Eventet hölls i de mysiga lokalerna som tillhör Löfbergs. Jag har varit där förut och det är en fröjd att få vara på mindre event. Så personligt, mysigt, lättare att umgås och höras. Det bjöds på gott bubbel och Löfberg presenterade även otroliga smaker av kaffe från bland annat Kenya. Även om jag föredrar Colombia kaffe alla gånger i mitt liv, så var det ändå kaffe med god arom.

kaffekopp

feelgood_diana_lamadre_gott

God mat från Matsällskapet.se 

Det här eventet, handen på hjärtat, var ett av de bästa som jag kommer att minnas länge. Det gav mig inte bara en maffig goodiebag utan det handlade om mer än så, det gav mig en sån känsla, glädje och egentid, mingel med härliga Influencers och samarbetspartners. Det gav mig kvällslycka och ett sånt leende på läpparna att mannen undrade vad vi gjort på eventet, den avslappningen och lyckan var total. Efter 2.5 timmar på eventet ville vi inte ens gå, vanligtvis brukar man vilja dra hem men inte på det här eventet. Min fina nyvunna vän Nathalie gjorde min kväll men självklart även de andra i gruppen och personalen.

Nedan är Nathalie, bilden efter är Diana från Dianasdrömmar, och tredje bilden med Yasmine.

kaffe_gott_colombia_kenyaLas_Diana_event

trio_diana_lamadre_Influencer_kaffe_mingel

Tack till LM event, Spoton Hotell, Alberts Städ, Löfbergs och Matsällskapet med den ursmaskiga tilltugget. 
Tack även till sponsorerna i goodiebagen: Loddo, Dermosil, PosterStore, Kulform, Pufz, Bonnierförslagen, Glasverandan, Swelamp, VinofSweden, Boksmart, Livskraft, Superhjälptarna. 

lyxiga eventmassa_goodiebags_lyxevent


Annons

Kommentarer


 1. Nathalie 27 november, 2017 on 15:54 Svara

  Så kul Event :) Nu är jag taggad på flera :) Om alla skulle vara såhär bra så skulle det ju vara väldigt drömmigt <3

  • Diana - "La madre" 27 november, 2017 on 17:33 Svara

   Nathalie: Finaste Nattis, så kul att se dig. Hoppas på att få se dig snart igen på något härligt event. 😀

 2. Lina 27 november, 2017 on 17:49 Svara

  Vad trevligt det verkade! Så
  Synd att jag inte kunde :( hade ju varit roligt att träffa dig oxå! Kramar

  • Diana - "La madre" 27 november, 2017 on 21:13 Svara

   Lina: Åh fina, det var verkligen synd. Det var supermysigt :)
   Kram och hoppas vi ses snart gumms.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig