VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken vecka!

Förbaskade eftermiddag, det gick åt skogen idag. Det gick inte som tänkt, jag orkar knappt något mer. Jobbet är inte okej, biljetterna är inte okej, nä usch det här är inte hållbart, det var inte såhär jag ville börja mitt år. Jag lovade mig själv. Jag bokar i helgen men sen vet jag inte om det är någon ide längre, kanske åker jag för mindre tid eller så vet jag inte längre men allt har börjat bli svindyrt nu. Förra helgen var det ju ett kanonpris!!

Den här veckan har varit lite av en otursvecka. Inte alls bra. Jag tänker ha en bra fredag imorgon, jag tänker ha en bra helg, jag tänker bestämma mig för att ha en bra nästa vecka. Jag har bokat in ett möte med chef och chefens chef, för att se vad vi kan göra bättre åt vår situation på jobbet. Vi går snart på knäna och är för sårbara, det är inte okej längre, jag kan inte och jag vet att några av kollegorna känner likadant, fortsätta med den här stressen på det här sättet. Man vågar knappt åka hem och ta emot servicekillar i hemmet för att man måste ta ledigt och tror att kampanjer kommer att missas. jaja jag tänker inte uttråka er med mina arbetsproblem, det räcker med det som redan är.

Jag är redan hungrig IGEN, jag är arg för att jag missade min träning! Men jag ska snart sätta mig och äta en kvällsmellis med min man, prata igenom saker och sen lägga mig tidigt igen. Jag la mig tidigt i går ju, kommer ni ihåg det. Men då kommer lillan in klockan 4:45 och väcker mig!!! Sen var hela huset vakna. Alltså inte okej.

feelgood-blogg-topp-vikt


Annons

Kommentarer


  1. anonym 10 januari, 2019 on 20:55 Svara

    Hoppas det blir bättre. Nästa vecka är en ny vecka. Det kör ju ihop sig ibland. Det ordnar sig nog. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig