VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi tre lediga

Hej fredag! Vi har studiedag här hemma och jag är ledig från jobbet också. I natt sov jag tillsammans med tjejerna och herre Gud vad man inte sover bra då. Jag saknade min egna säng men hade ju lovat så vad göra. De har fastnat för ett spel som heter Roblox (Adopt me) och när de lärde mig att spela så fastnade jag med haha. Inte trodde jag att man kunde gilla barnspel som vuxen.

Spelet går ut på att köpa ett ägg, göra det ägget vill, tex ge vatten, mat, sova den, duscha, gå till skolan etc. Precis som Tamagotchi (som är från min tid). När man gör det ägget vill så kläcks den sakta men säkert till ett djur och man får pengar för varje gång man gör som den vill också. Sen får man lön då och då. När man har tillräckligt med pengar så kan man köpa nytt hus eller möbler till hemmet.

DUNO ÖPPNAR DET NYA ÄGGET I ROBLOX ADOPT ME - YouTube

 

Spelet går inte ut på mycket mer än så. Så du kan inte vinna eller förlora, ingen prestation på det sättet. Men du får ha tålamod och spara pengar, tänka ut om du har råd och räkna lite på ekonomin etc. Så jag har godkänt att de får spela det trots åldersgräns 13 år. Jag är dessutom oftast med när de spelar och spelar gärna med de. 😀 Som tur va så är jag inte töntig än, de tycker att det är roligt och har tjatat på sin pappa och även morfar att de ska ladda ner spelet. 😀 Det gick inte kan jag säga, morfar försökte men han krockar in i väggar.

Hur som helst, så ska vi nu sluta spela och äta lite lunch snart, för att bege oss ut på en promenad och se vart vi hamnar. Jag tycker om att bara gå och upptäcka.

familjeliv Influencer_Dianalamadre_bloggare


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig