VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vegan nästa?

Hej! Har ni sovit gott? Jag hade jättesvårt att somna igår, vet inte varför men misstänker att det kan vara den där Nocco drickan jag tog igår kväll. Det kanske blev för sent?

Idag är det i alla fall en ny dag, ny dos kortison och ny härlig energi. Solen skiner och jag ska snart parkera mig utomhus för att få lite färg nu på morgonen.

energidryck-bcaa-miami

Usch jag har börjat lyssna på Therese Lindgrens ljudböcker och får ren ångest av att lyssna på de. När man hör hur djuren behandlas, när man får upplysning om vad saker och ting gör med oss, med djuren etc så förstår man att hon är vegan. Jag, precis som hon är ju en djurvän men hon tog det till nästa nivå och blev vegan. Jag känner verkligen att jag fick en tankeställare när jag hörde henne förklara hur kon behandlas för att vi ska få mjölk.. jag blev äcklad. Det är svårt att inte använda mjölk, tex i kaffe, matlagning och till barnen. Jag vet inte vad mitt alternativ skulle vara men kanske man ska dra ner på mjölk när man inser hur mycket ledproblem det också leder till.

Sen att jag fick höra vad E120 är .. krossade löss. Alltså inte för att jag direkt bryr mig om lössen men fy fan vad äckligt!! Att ha det i sin mascara tex eller äta godis som innehåller krossade löss. Jag kräks. Nä jag har lite att tänka om denna vecka, haha. Vegan nästa eller? Kanske räcker med att dra ner på vissa saker bara.

Hur tänker du?


Kommentarer


  1. Marie 24 april, 2020 on 21:25 Svara

    Man kan absolut tänka på vad man äter. Riktig mat behöver ju ingen innehållsförteckning, då är det en produkt.
    Är inte din man vegan redan? Eller blandar jag ihop det… 😉

    • ♡ Diana ♡ 25 april, 2020 on 10:45 Svara

      Marie: Nä han är inte vegan, han ville bli men det är för svårt att bara switscha över till något annat så drastiskt. Men att göra ett försök till det är ju en bra början. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig