VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Veckans tanke: perfektionism?

tankar_asikter_dianalamdre_influencer

Idag är jag hemma och vabbar med min stora/äldsta tjej. Hon vaknade med feber i natt, kokade upp och kunde inte somna om. Vilket i sin tur ledde till att jag inte heller kunde somna om, för det skulle hämtas halstabletter, vatten, termometern, Ipren, etc.

Jag borde ju släppa jobbet, jag är hemma och vabbar, jag ska ta hand om min sötnos. Men ändå vet jag att det finns att göra, att jag är 50% av arbetsstyrkan. Varför låter jag det stressa mig, varför låter jag det påverka mig? Jag som ofta känner att tiden inte räcker till, att jag bara vill stanna upp tiden, varför tar jag inte bara vara på det jag har här och nu då?

När vi ändå har det underbara systemet att kunna ta hand om våra barn i det här landet så slappnar jag ändå inte av. Det är ju helt stört ju. Varför har man det där drivet att försöka vara perfekt för allt och alla? Varför finns det ett sånt krav på sig själv? Varför inte bara låta allt vara, släppa det ena och vara i det aktuella? Varför funkar man så, i alla fall jag, inte alls alla som gör men jag gör det.

En rejält sliten mamma ↓

selfie


Annons

Kommentarer


  1. hemlighetenbakomkaffe 6 december, 2017 on 17:25 Svara

    Fin blogg 😀 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig