VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad väljer man inför hösten?!

Jag får lite panik nu när hösten börjar närma sig och barnen inte har något att börja på när det kommer till aktiviteter. Jag vet hur viktigt det är att ha barn i aktiviteter, i någon sport men jag har inte hittat något och vet inte ens vart jag ska leta och börjar någonstans.

Mina barn har ju haft Taekwondo som huvudsport och sen har även den ena gått på gymnastik. Vi slutade med gymnastiken eftersom de sa att efter 7 år så är det hårdare träning med 2 timmars pass flera gånger i veckan och jag tycker det är för mycket att ha på en 7 åring. Det är elitträningar för lite äldre barn tycker jag. Så vi skippade gymnastiken, men sen så ville de inte gå på Taekwondo mer heller och jag har försökt få de att stanna men varje helg blev en kamp med övertygande och då var det inte värt längre. Så ska det inte behöva vara. Det ska vara något som är kul att gå till för barnen, inte något vi ska övertyga de till varje helg.

Så vad gör vi nu? Fotboll, dans, balett, rida? Hur hittar man något nytt? Hur introducerar man något nytt för de. Jag vill att de ska gå på något som de själva vill gå på, inte något som jag vill. Vart börjar jag nu?

family fun lamadre blogg alltforforaldrar


Annons

Kommentarer


 1. anonym 8 augusti, 2017 on 20:45 Svara

  Simning då kanske. Eller annat finns ju mycket att välja på. Hoppas din axel är bättre min tog tio dar att bli bra gud vad ont jag hade. Ta hand om dej fina du. Kram. Tack för en jordnära och bra blogg.

  • Diana - "La madre" 8 augusti, 2017 on 22:07 Svara

   Anonym: Ja jag har också varit inne på simningssvängen och tänkt lite. Det är så bra också. Ja det finns mycket men vet inte hur jag får de att få upp ett intresse utan att bränna 20.000 kr i månaden typ haha.

   ja axeln mår ganska bra nu, jisses vilken smärta, det var inget att leka med. Äntligen kunde jag sova lite bättre också i natt. Nu är det bara magkatarren (gör ont vid solarplexus typ) av tabletterna. Men snart är det över. Max 10 dagar har jag för mig läkaren sa, ang talbtterna.

   Tack själv fina du för att du läser och kommenterar!! Du är guld värd. <3 <3 <3

 2. Lillan 8 augusti, 2017 on 22:50 Svara

  Många klubbar och föreningar har prova på tillfällen utan kostnad så här i början av terminen.
  Innebandy – relativt billig idrott (skyddsglasögon och klubba) och antagligen 2 träningar i veckan + match på Helgen.
  Ridning – ofta dyrt för en liten stund på häst + dyr utrustning
  Fotboll – som innebandyn i tidsåtgång. Krävs benskydd och fotbollsskor.
  Dans – vi betalar 1600 kr per termin för 45 minuter 1 gång i veckan. Ingen speciell utrustning behövs.
  Ett av mina barn utövar en kampsport som är billig i material men kräver tid. Träning minst 2 timmar 4 kvällar i veckan.
  Lite tips att koll upp 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig