VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad jag vill förändra med mig själv

Jag har en hel del saker som jag skulle vilja förändra med mig själv. Min personlighet, jag är en ganska stolt person och jag trivs till stor del med mitt egna sätt att vara men det finns ändå mycket som jag skulle vilja förändra/förbättra.

  • Jag vill bli mer ödmjuk i livet, mot människor
  • Jag vill sluta med mina skuldkänslor, lägga ner de och inse att var och en ansvarar för sina egna handlingar. Sluta tycka så synd om vissa personer och låta de ta eget ansvar för det de säger och gör som faktiskt sårar mig. Jag håller ofta tyst i rädsla att såra de tillbaks men jag då? Jag måste sluta med skulden och tänka mer på mig själv.
  • Jag vill bli stark inom mig, så pass att jag kan höra saker och ting och inte låta det påverka mig så otroligt som det kan göra idag när det kommer från vissa personer nära mig. Jag vill sluta bli så negativt påverkad av det, sluta tillåta det dra ner min dag, skapa ett dåligt humör och bli ledsen. Jag måste tro mer på mig, det jag kan och sluta bry mig om vad andra säger! Det får bli deras egna problem.
  • Jag vill sluta vara så arg som jag kan känna mig då och då. Sluta vara så otacksam till livet och bitter på hur saker och ting blivit med vissa saker. Jag vill inte vara arg, jag vill vara harmonisk, nöjd, glad, positiv.

Har du saker du vill ändra med dig själv? 

livet_life_smile_happy_sad_human


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig