VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vad händer med de?

face-skonhet-lyx-beauty

samarbete

Jag har varit och kollat synen på äldsta dottern sedan ett år tillbaka. För ett år sen så hade hon bara synproblem med att se tavlan, alltså i klassen. Men hon hade ju inga problem med att läsa en bok tex. Nu så har hon klagat över att hon inte kan se så bra när hon läser en bok heller verkar det som. Galet. Så vi var och kollade synen igen och väntar nu på en remiss till en specialist för att se om hon behöver progressiva glasögon. Okej, det är inte mycket att göra åt, utan det är bara att vänta och se vad som händer. Men jag blev lite förvånad när varken jag eller Eddie har synproblem, så varifrån kom det här… Om det nu är det?

Till min förvåning så kommer även lillasyster hem och klagar över huvudvärk och syn. Hon får ont i huvudet när hon försöker läsa en bok, så jag antar att jag ska ta henne till en synundersökning också. Men alltså vad är det som händer? Vart kommer allt det här ifrån egentligen?

Och mina funderingar spinner ju iväg. Jag tycker inte att det är något fel med glasögon men jag tycker att det är synd att barnen ska behöva ha tex glasögon redan från nu, så tidig ålder och hela livet tex. Jag hör ju hur mina kollegor pratar om hur de kämpat med det hela livet och önskar att de hade opererat sig. Jag hör hur min egna mamma önskar att hon kunde slippa glasögonen, hur trött hon är på de och önskar operera sig. Jag är jättefeg gällande sånt men jag skulle göra allt för min mamma och kunde jag garantera henne att det blir bra och inte får några komplikationer så hade jag betalat hennes operation. Jag vet ju att Lirema är en ögonklinik med bra betyg och det är viktigt att gå in och göra lite research innan man väljer något. Hon förtjänar det bästa och med tanke på hur tekniken avancerar och utvecklas hela tiden så blir jag lite nyfiken på att läsa mer om det. Det är ju otroligt praktiskt att genomföra en operation och aldrig mer behöva bära glasögon. Vilken dröm.

samarbete


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig