VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad gör jag just nu?

Livet just nu: 

Det händer mycket men ändå inte mycket. Skumt va. Jag har alltid tyckt att livet passerar så snabbt, ena stunden är barnen små och andra stunden är de på väg in till tonåren. Ena stunden tänker man att man så gärna vill plugga och gå vidare och andra stunden så har ett år gått och du är kvar på samma ställe som innan. Alltså världen därute, dina vänner, barnen, familjen, grannarna etc går vidare i sina liv, avancerar, förändrar, jobbar vidare men om du inte börjar röra dig och tar Action så kommer du att stå kvar på samma ställe om ett halvår eller ett år. Hur känns det? Hur får det dig att må? Inte alls bra antar jag. Jag vet att jag inte mådde bra av det, jag önskade och drömde länge om att sadla om, plugga något nytt, göra något annorlunda, göra något jag tyckte om och brann för, inte bara administration även om jag alltid tyckt om det också. Men att gå under andras regler, att gå under en chef, behöva be om lov för att ta ledigt, att ha arbetsuppgifter som inte gav mig en mening i mitt liv, det började släcka min glöd sakta men säkert.

En dag kom chansen. Chansen kom med pandemin. Många i världen började vakna, inse att livet är så mycket mer än bara en anställning 8-17 som får dig att må dåligt och stressa ihjäl dig. Världen såg nya möjligheter. Jag såg nya möjligheter.

dream-610x457.jpg

Nu 2 år senare. Nu har jag 3 nya utbildningar inom ett helt nytt område. Jobbar med att hjälpa kvinnor att nå sina drömliv och gå igenom samma resa som jag har gjort, att våga vakna och tro på att det finns något mer på andra sidan staketet. Idag lever jag som jag lär, jag tar steg för steg mot det drömliv jag vill ha och jag gör det jag älskar att göra. Och jag har gjort det till min mission i livet att finnas där för dig, kvinna mitt i livet och med drömmar om något mer. Att skapa ett liv med mindre stress, mer frihet att göra det du brinner för, älskar att göra, hinna läsa den där boken du har på hyllan eller träna mer, ta hand om dig, vara med dina barn, hinna laga god mat efter jobbet och så vidare.

Vill du ha mer av livet? Vill du ta dina steg nu och är du klar med att vänta? Då tycker jag att du ska maila mig på strongerlife.nu@gmail.com så att vi kan boka in en kostnadsfri konsultation för att prata om hur vi kan jobba tillsammans mot ditt drömliv.

familjeliv_fotboll_traning_aktiviteter_barn_karlek


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig