VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vacker och mysig morgon

vackert

Go’Morgon finaste!

Åh det är redan torsdag och jag ville inte ens gå upp idag. Jag älskar mitt jobb, mitt kontor, mina kollegor men ibland så vill man bara inte gå upp, gå iväg, fixa sig etc.

Men just idag har faktiskt jag tur i oturen. Har varit vaken halva natten med en liten illamående lillasyster så idag får vi stanna hemma och känna av vad det kan vara. Hoppas på att få se jobbet imorgon men idag blir det myskläder, myskaffe och massa jobb. 😀

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR


Annons

Kommentarer


 1. kaffemorsan 12 oktober, 2017 on 09:49 Svara

  Fina kläder, älskar byxorna:)
  Ja jäklar vad vågad jag är NYTT i allt. Kul och lite läskigt haha, än så länge lär jag mig appen och det verkar fungera bra. kul med lite höstnytt i mörkret! Och istället att bara klaga på aff. Så slutade jag och bytte. Vet inte än om jag ska flytta hela bloggen eller inte. Läser typ bara två bloggar här, din o sandras, haha.

  • Diana - "La madre" 12 oktober, 2017 on 09:57 Svara

   Ja visst är det snyggt!! Blir galen på så mycket fint det finns. 😀
   Ja jag vet, det är inte alltid som man vill att det ska vara.
   Jag använder ju inte appen, så jag känner inte av det, bloggar bara från dator. Det är min kick hahaha. Känna de där smattrande tangenterna under fingertopparna haha. Ja jag vet, skadad. :)
   Lycka till finaste och ja du gjorde så rätt, ingen ide att bara sitta och klaga och vara arg, då är det bättre att bara byta till nått som funkar. Tänk på en sak, har för mig att man inte kan flytta sen FRÅN NOUW om du skulle vilja, kolla upp det ordentligt. Om du ber supporten flytta din blogg tex så kolla upp att du sen kan flytta vidare bloggen om du vill. Vissa säger att de inte kan det och därför är strandsatta där för att de inte vill förlora hela sitt arkiv. Bara en headsup.
   Kram babe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig