VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V.34 – nya prover

 

Godmorgon alla söta!
Då va det dags för att åka iväg till mödravårdcentralen igen. Barnmorskan ska lyssna på bebisens hjärta igen och ta prover antar jag, mina värden har vart kanon bra hittills men man vet ju inte om nått ändras.
Hela gryningen har jag legat med någon konstig smärta som inte direkt gör ont men som känns mer obehagligt, precis som när man ska ha sin ”kvinnligavecka” ungefär.. Men tur nog så är det borta nu för det va inte kul att ligga med låtsas menssmärtor hela tiden.

 

Nu är jag i vecka 34, inne i 9e månaden och har beräknad förlossning om ca 6-7 veckor. Jag är beräknad till den 10 Mars. Magen känns som att den har stannat från att växa men det är nog bara jag som är hemmablind, inga bristningar vilket jag är sååå tacksam och lycklig över, ingen utåt navel vilket jag oxå tackar för och det roliga sträcket som ska va en rak linje är helt snurrig och sne haha.

 

Nu ska jag börja kämpa med skorna, jag vet inte riktigt hur det ska gå för jag kan inte längre ta på mig skorna själv men på nått sätt med lite tålamod och en massa god tid, så ska jag nog kunna lyckas få på mig skorna. =)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig