VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ut och rensa tankar

Ute på en promenad efter jobbet, jag behövde komma bort och rensa lite tankar. Ibland blir det lätt mycket med jobb, utbildningar, hämta barn, jobba över hemifrån, planer och små irritationsmoment som finns i vardagen.. och då kan jag bara behöva komma bort och ut lite, för att ta en sväng och rensa tankar och känslor.

latina-beauty

När jag går förbi alla dessa kolonilotter som finns i våra närliggande områden, så får jag en sån lust att ställa mig i kö för att se om jag kan få loss en lott och ha lite härligt plantage i. Tänk att odla egna potatisar, sallad, grönsaker och blommor. Så fint och ja jag är medveten om att det inte alls låter som jag. Det ligger mer arbete kring en sån kolonilott än bara gå och plocka gurkorna när de vuxit. Man ska ju kunna plocka bort sniglar och annat ohyra som kommer och hälsar på, på skörden man har. :) Det är inte min grej.

Jag ska nog hålla mig till att ha mina plastblommor hemma hahahah och kämpa på med gräset som vi har på baksidan. Jag vet inte hur många gånger vi velat dra bort gräset och lägga dit låtsasgräs så som man brukar ha i Spanien.. men det blir en väldans jobb det med. Vi får hålla ut..

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig