VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två resor inbokade!

I samarbete med Collicare

God morgon bästa du!

Tänk vad länge sen det var, tiden rinner iväg, jag har galet mycket att göra och lever på mitt liv så gott jag kan. Det är vansinnigt mycket med allt som har med jobb, studier, barn och utlandet att göra. Den här sommaren har varit en hel del i Spanien och som vi alla njutit. Att vara där är som att komma hem, temperaturen, vädret, solen och havet, för att inte nämna maten och människorna.

När vi var där nu sista gången, så träffade vi en par svenskar som är grannar med oss. De hade jättefin uteplats och jag tyckte mig känna igen mycket av deras möbler. Det visade sig att de hade anlitat lastbilstransport för att ta ner möbler de hade i Sverige hemmet, ner till Spanien. Hur smart är inte det?! Hemmet blev lite unikare och väldigt fint med deras möbler och om de ändå kommer att sakta men säkert flytta ner till Spanien allt mer och mer med tiden så varför inte börja köra ner möbler. För det är ju extremt onödigt att köpa allt nytt om man ändå ska flytta ner. Det finns ju många transportfirmor som kör inte bara i Sverige utan även i Europa, Collicare är en av de och helt klart värt att ta en titt på om du befinner dig i samma situation eller har andra behov av transport.

truck-g4924cd824_1280

 

 

Nu är jag lite längre bort än vad de är, i processen och även om jag kan tänka mig att flytta ner till Spanien så vet jag inte om jag är beredd att byta barnens skola. Inte för att det är kanonbra här i Sverige för det har det inte varit hittills men för att jag kan rutinen, hur allt fungerar etc.

Men vi kommer absolut att åka ner allt mer och mer. Jag har redan bokat höstlovet och jullovet åt oss!

livet_life_love


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig