VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träna vs inte träna

Jag har märkt nu på senaste tid, ett par skillnader på mig när jag inte tränar. Och skillnaden är dessutom större när jag inte tränar på morgonen. Jag har ju mitt schema som jag går efter, mitt träningsschema men när jag inte följer den så är det som att min värld rasar. Dels också för att jag är en kontrollmänniska som behöver disciplin och göra enligt mina planer. När mina planer inte går som jag vill så är det som att något kraschar inom mig.

När jag tränar: 

Piggare– jag har lättare att vakna till, jag har lättare att starta dagen, lättare att komma igång

Mår bra– det är inte mycket som får mig att må dåligt den dagen som jag tränat på morgonen. Det är en inre kraft som får mig att må bra hela dagen.

Mindre stressad- Jag känner att jag klarar av mer, jag känner mig mindre stressad när jag tränat på morgonen. Jag klarar av mer under dagen och blir inte lika påverkad av det jobb jag har framför mig under dagen.

traning-latina-vikt

När jag inte tränar

Humöret– Jag tappar mitt humör lättare, blir arg och lätt irriterad. Kan inte handskas med mycket utan att bli irriterad på allt och alla. Det är som en känsla av uppgivelse och misslyckande under den dagen. För att jag kanske vet innerst inne att jag borde ha tränat enl schemat men gjorde det inte..

Stress– morgonen jag inte tränat börjar oftast med stress, börjar på fel sida på något sätt, halkar efter och kommer fram till jobbet, stressad och svettig av stressen.

Tröttare– Jag vaknar inte riktigt till, jag är trött mestadels av dagen, både i kroppen och mentalt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig