VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillsammans transformeras vi

I samarbete med CANEA

Jag är ju ledig men samtidigt jobbar jag lite härifrån ändå, men inte med det jobb jag vanligtvis har utan med mitt egna. Att jobba med sin egna idé är ju genialt och är inte jobbigt alls. Barnen är stora, de sitter en hel del med mobilen på morgonen och maken springer omkring här och gör rent så jag sitter med min dator, min kaffe och underhåller mig med lite mail och jobb. Vi håller på att förbereda en del kurser i framtiden och en som är gratis (Gå Dig I Form) som kräver en hel del coacher till våra kunder som ska vara med. Den kräver ju att man har lite kunskap inom ledarskap, lite coachning och det är ju alltid fint om man har antingen erfarenhet eller kan gå en utbildning. Vi erbjuder viss utbildning inom det men många som söker jobb hos oss har redan tagit en sån utbildning utifrån.  Det som är fint när man hittar det man vill göra i livet, är att man genomgår en totalt transformation inom dig och din kunskap. Du är villig att utvecklas, att lära dig mer och blir som en svamp som suger åt dig allt du kan för att lära dig att bli proffs. Både du som person är ju alltid piggare på att utvecklas inom något du brinner för men också om du har ett företag så är du väl villig att transformeras till det bättre och kunnigare inom din ledning, dina medarbetare eller arbetssättet eller hur? Det är ju det som gör den bästa marknadsföringen, när man hittar något man brinner hårt för och är villig att göra det mesta för att få det att funka. Love it, den känslan.

Så känner jag gällande min hälsocoaching online, att jag vill så gärna få det att funka att jag kommer att coacha mina klienter i höst så bra att de inte vill släppa mig ever again! Tanken är också att hitta fler personer som vill jobba som jag gör, för vi växer mycket och hinner inte coacha alla. Just nu håller vi på att se över utbildningar och lösningar. Som sagt, finns många företag och sidor att ta hjälpa av.

Världen är framför våra fötter, vi har livet framför oss, det handlar bara om att ta tag i det på bästa sätt. Varför vänta med något som du kan göra nu? Varför väntar du? Lev nu, gör det du vill nu, sluta skjuta upp!

Ha en fin dag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig