VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Till dig eller någon annan!

I samarbete med Happy-day

Det är snart Black Friday hörrni! Och jag vet att många i min närhet tänker ” ååå det är bara reklam för att få oss att slösa mer”. Men grejen är ju att det finns bra saker med det också. Om du är smart och samlar ihop det du behöver och vill göra, till just Black Friday så har du ju chansen att få det du ändå ville ha, fast till ett bättre pris, förstår du?

Förra året tex, jag hade önskat mig att få trådlösa hörlurar, ganska länge. Så går vi förbi lite affärer och ser att en av det märket jag velat ha, var just på rea. Så självklart slog jag till. De har hållit länge och bra, samt duger vettigt nog för det jag använder de för.

Ett annat år hade jag velat komma bort med min man ett bra tag och önskade lite spa och övernattning. Tillsammans med Happy-day så blev det ett bra erbjudande och bra priser på en upplevelse som är helt klart värd att vänta på.

Nu är det pandemi där ute, absolut men det bästa med Happy-day är att de har 3 hela års giltighet. Så du kan köpa den just nu men använda den om 1,5 år eller 2 år, ja det du vill.
Det är väldigt bra att företag tänker på sina kunder.

Så kika in om ni har lust, på deras hemsida och se om ni hittar något fint att skämma bort er själva på, er partner, någon vän, familjemedlem eller vad som helst. Passa på att köpa till julklapp eller ja, det finns många olika idéer.

Jag skulle faktiskt vilja ge bort en spa upplevelse till min mor. Det var så länge sen hon och jag gjorde något fint tillsammans och nu kanske inte det är rätta tiden men jag tänker att jag vill gärna köpa den så att den finns där och man måste ta sig ut med henne. Annars är det lätt att det rinner ut i sanden. Jag tänker många gånger att jag ska köpa något, göra något men man skjuter upp det och det slutar med att det aldrig hände något och vem vet, kanske det är försent en vacker dag…

Unna dig själv eller någon du älskar, en fin upplevelse. 💚


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig