VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Till den bästa!!

love-smile-happy-quotes-nive-loving-sayings-pictures samarbete-banner

 

Vi har speciella datum framför oss just nu, alltså vi personligt. Barnen är jättetaggade inför flytt, det är stort för de eftersom de inte mins första flytten som var till radhuset. Sedan har vi midsommar som kommer upp inom kort och sommarlov, alltså skolavslutningen. Men ett viktigt datum är också morsdag! Alla bra mammor är värda att lyftas varje dag såklart, men att få ha en superspeciell dag är mysigt det med.

Hur man firar det, är olika från person till person men jag vill ändå tipsa er om att ge mamma de bästa långdistanskramarna man kan ge. Mentala kramar eller vad man ska kalla de. Nu är inte den här pandemin för alltid så vi kommer ju till en dag då vi kan kramas fysiskt, njuta av varandras närvaro lite närmare än 2 meter och även gå ut tillsammans och hitta på något skoj. Så det hindrar mig inte från att ge bort något riktigt fint som kanske en vacker middag eller SPA till min mor och skämma bort henne riktigt mycket så som hon förtjänar. Och eftersom jag har ett samarbete med Happy-Day.se så vill jag gärna dela med mig av det fina tipset att ge bort en upplevelse till din mor, syster, dig själv eller den du vill uppvakta på morsdag.

Visste ni att i andra länder gratulerar många varandra, inte bara sin egna mammor, på morsdag. Jag kan få gratulationer från kusiner, mostrar, min egna mamma, alla möjliga, för att jag är mamma. Jag tycker det är jättefint. Gud så jag längtar tills jag kan få se min mamma igen och krama henne. Tänk vad svårt det kommer att bli när hon bor i Colombia på heltid !!

RABATTKODEN kärlekmamma GER ER 25% RABATT

gäller på alla upplevelser (ej redan rabatterade produkter och presentkort).  ❤️
De har 3 års gilltighetstid !!
Den gäller från och med idag, fram till på söndagnatt 00:00.

Blommor vackra morsdag grattis


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig