VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tankar mitt i tröttheten

blogg_bloggare_Instagram_latina_sexy_girl

Just nu känner jag att jag går igenom rätt så mycket i min vardag. Jag går igenom mycket planeringar och försöker landa i något bra i hur jag vill leva mitt liv, hur jag har det just nu och hur jag kan göra för att få det liv jag vill leva. Jag försöker inte direkt hitta mig själv men lite så är det ändå. Det handlar inte exakt om en personlighetsutveckling utan med att hitta vägar som kan leda in mig i ett liv som jag vill leva. Jag är rätt trött på stressen som många av oss lever i, att jobba 8 timmar, att springa hem och hämta barn, laga mat, fixa läxor, hinna tvätta en tvätt, kanske plocka undan lite och någonstans där mellan alla grejerna hinna (och ha ork) att träna för att må bra. Jo men visst säger jag till den.

Jag kan inte fortsätta leva i ett liv som är så inrutat som det är nu. Jag kan inte fortsätta leva ett liv som är så styrt av ett 8-17 jobb. Plötsligt står vi där som pensionärer och känner att va fan, det enda jag kan är jobba. Jag vill göra mer. Jag vill se mina barn, jag vill prata med de, jag vill göra något med de, jag vill finnas där för de även om det är för att bara vara tyst och glo på de. Jag vill konversera med min man, jag vill hinna träna, jag vill hinna laga middagen och lunchen utan stress, jag vill hänga upp tvätten med ett leende över den härliga lukten och känslan av att få rena kläder. Jag vill njuta av livet, vardagen, jag vill känna att jag lever.

Kämpa för det du vill ha, för det som får dig att må bra.

love_life_live_it_respekt


Annons

Kommentarer


 1. Sara 16 augusti, 2018 on 22:13 Svara

  Helt rätt! Jag var på en föreläsning i går av micke gunarsson. Sök honom på fb insta..gå på en föreläsning om du kan…såå värt och bra.

  • ♡ Diana ♡ 17 augusti, 2018 on 07:11 Svara

   Sara: det ska jag definitivt göra. Jag älskar att bli inspirerard av föreläsare, böcker och vad det nu än kan vara. :) Tack för tipset.

 2. Minella 17 augusti, 2018 on 09:18 Svara

  Tänker lite likadant jag vill göra något annat i livet, helst ha pengar men jobba mindre mer tid med familjen, ha homeschool resa över hela världen, reser nu mycket men man blir lite begränsad pga jobb, skola osv vill leva i ett land där det är varmare och varmare människor, där människor är sociala, hejja på gatan trots att man inte känner varandra, känna människors glädje, omsorg.

  • ♡ Diana ♡ 17 augusti, 2018 on 09:20 Svara

   Minella: Det låter helt underbart Minella, lyssna på din dröm. Gör en plan på vad som kan göras och vilka mål du har och inom vilken tid.. vi måste försöka följa våra drömmar. Lycka till
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig