VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar inför julen

Det här är första året som jag inte fixar en julkalender till min blogg, men efter att ha legat sjuk i en vecka (ej Covid för den som undrar) så har jag inte ens hunnit reagera på att det snart är jul, att det ens är december, att det här året är på väg att ta slut. Men jag är inte ledsen att jag inte hann med julkalendern eftersom jag har haft så mycket för mig och inte hunnit med mycket annat heller så det här med att jag blev sjuk, tar jag som ett tecken från kroppen som säger ifrån. Jag behövde en paus och fick den.

Nu är det bara en vecka kvar till julafton och jag är inte klar än så jag behöver bli frisk och må bra igen för att hinna med det som är viktigast. Barnen.

Mina finaste skatter, det viktigaste jag har i livet och det enda som är värt att kämpa för.

familj-snow-winter-sweden

Vi har gjort såna otroliga resor de senaste tre åren. Flyttat från radhuset, flyttade till hyreslägenhet, sålt Spanien lägenheten, köpte bostadsrätt i Sverige, följer hjärtat och det jag drömmer om och snart är allt i land. Jag inser vilken härlig kämpe man kan vara i livet, om man bara vet vad man vill ha och varför man vill ha det så har man en stark drivkraft.

Jag önskar er alla en underbar jul.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig