VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tandblekning med penna

I samarbete med Confident Smile

Nä nu hörrni är jag rätt trött på en sak. Jag har länge haft problemet med min ”lilla” tand som är gul, bara en tand som är gul. Resten av mina tänder är vita och det är jag tacksam för. Men nu fick jag turen att få hem tandblekning i form av en penna. Enkelt att ha med sig överallt, enkel att använda och effektiv. Jag har hört om de förut och vet att många är nöjda med pennorna.

Nu har jag testat tillsammans med Eddie, i några dagar och se skillnaden redan nu.

gulatander-samarbete

Skillnaden efter några veckor är ännu bättre. Det man får tänka på är att vissa tänder går bara inte att bleka, det har med ens emalj och kvalité att göra. Eddie har tänder som inte går att bleka lätt. Mina tänker är naturligt vita och är tacksamma för blekning. Men när man dricker kaffe och mycket annan mat som också missfärgar tänderna så blir det lätt gult.

Min gula tand däremot, är en smäll som jag har fått utan att veta varifrån, men den är permanent gul, men det går att bleka om man orkar underhålla.

Mitt resultat, från gultand till vitare tand och då har jag bara hållit på i någon vecka eller några dagar. 😉 Eddies tänder däremot, är mycket svårare, de har ett helt annat kvalité och bleks inte så lätt. Mina tänder var vita i naturen och därför kan man bleka de lätt och få bort missfärgningar som tillkommit med åren. Men tänder som redan varit gula från grunden kommer alltid att vara gulaktiga och vara svårare att bleka.

bloggare-blogg-smile


Annons

Kommentarer


 1. Rebecca 29 maj, 2019 on 11:02 Svara

  Det där gick ju bra! Jag tycker faktiskt att din gula tand också ser bättre ut. Framförallt så verkar det som att du har använt tandblekning hemma som ger naturligt resultat. Tack för demonstrationen!

  • ♡ Diana ♡ 29 maj, 2019 on 12:23 Svara

   Rebecca: Jajamensan det gick bra med tanden men det gäller att hålla efter. :)

  • ♡ Diana ♡ 17 juni, 2019 on 21:18 Svara

   Rebecca: Ja eller hur, superfin tand 😀

 2. Emma 16 oktober, 2019 on 23:44 Svara

  Hej! Kom in på din sida när jag sökte på confident smile penna. Hur länge körde du med den? Måste man ha munnen öppen hela tiden? Står olika då jag läser! 🙂 Bra resultat du fick! Mvh Emma

  • ♡ Diana ♡ 25 oktober, 2019 on 21:25 Svara

   Emma: Jag har bara öppen mun i 1 minut sen låter jag det ligga på liksom, det är så lite eftersom jag bara använder den på en tand. Men om det är hela munnen så testa 1 minut och har du ”blålampa” så kör den på. Kolla på deras hemsida och se vad de säger. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig