VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Take a chillpill

Morgon på er mina finisar. 

Känner mig lite åter tillbaka till mitt vanligare jag. Trycket i bröstet finns kvar eftersom min man lider som han gör. Men jag fick till mig en träning igår, med nytt pass och nya övningar. Det gör så mycket för hela mig. Jag blir så relaxt efter att ha tränat. Får mer smak-känsla, man vill fortsätta, träna igen, längtar till nästkommande träning. Det är en positiv känsla och inställning till träning, kan jag tycka. Man ska inte känna stress kring sin träning, för då får man tänka om, göra om eller minska på antalet pass i veckan. Man ska inte må dåligt av träningen. Men samtidigt är det inte en bara rolig grej du ska göra, för att det är kul. Du ska träna för att du vill må bra, för att du behöver det för din kropp, för att du vill vara stark, ha ett starkt psyke, leva så stark och länge du kan. Det är en investering i din kropp, din hälsa, din framtid, för dig och dina barn.

Att investera pengar är inte alltid kul heller, men det är nödvändigt.
Att jobba är inte heller speciellt superwohoo om man inte heter Isabella Löwengrip, men det är nödvändigt och ett måste för att överleva.
Så sluta se träning som något som är livsglädjen i ditt liv och din mission. Tona ner det några lyckopiller och se det för vad det är. En nödvändig och livsviktig uppgift för din framtid och din kropp. Sen att man får en jädrans fin kropp på köpet är ju ett stort plus! Precis som pengarna i kassan av investeringen eller lönen varje månad. 😛

styrketraning_mammafitness_powerwoman

Gammal bild från träning

Nu är det dags att kavla upp ärmarna och se till att få lite jobb gjort innan vi svämmar över här.
Sen misstänker jag att E jobbar över idag och jag får hämta barn, rodda med middag och försöka lösa min träning på något sätt. Men konsten i livets harmoni, är att inte stressa upp sig för saker utan ta det som det kommer, med en klackspark och med öppet sinne. Det mesta löser sig men är man kontrollfreak som jag så vill man gärna ha kontroll. Det är en övning att släppa taget lite, man mår lite dåligt i början men tillslut handlar allt om inställning och man lär sig att släppa taget.

Ha en fin dag och ta hand om er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig