VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ta lärdom

husliv_radhusliv_grannskap_home_inredning

I samarbete med Verktygshandlarn .se

God morgon måndag och alla ni där ute. Jag är svintrött idag, men jag är ändå taggad inför denna nya vecka och nya månad. Jag kommer att ha mycket att göra nu för en tid framöver men så kan det bli ibland.

Den här helgen va riktigt skoj, barnen fick åka rullskridskor på Rollers And Bowlers på lördagen och sen på söndagen fick de testa på Lasterdom. Alltså det va så kul, men svettig blev man. Jag älskar att vara med de och se hur glada och nöjda de blir. En fröjd för ögat.

Vet ni vad, när jag tänker på hur glada de kan vara i olika situationer så blir jag nästan liten ledsen när jag tänker på hur mycket jag verkligen velat flytta härifrån. De har bott här nästan hela sin uppväxt. Ja jag är mer av en känslomänniska och tyvärr styrs jag mer av det också. Vi har många fina minnen i huset, vi har byggt vår fina altan här ute och bara det är en stor grej. Jag är inte händig och E är inte heller speciellt händig kan jag tycka men han gav sig in på det projektet och lyckades. Några skruvar kanske sticker upp och så men det va för att vi inte visste bättre. Det finns ju en smidig maskin, Camo marksman, som gömmer skruvens huvud och gör trallen barfotavänlig. Den skruvas liksom in på ett fixerat sätt och skruvas in på sidan som ger ett snyggt avslut och finish. Något jag helt klart tar till mig och tar med mig till nästa gång om jag ens kommer att bo i hus igen.

terrass_altan_home_inredning_design_bygga

Nu låter det som att trallen är icke barnvänlig men så är det inte, den är ju ändå okej, ni har ju sett den flera gånger men det är bara det att trä rör sig med värme och kyla så när den gjort det så har den kanske krympigt eller nått och så har skruvhuvudet pekat upp lite. Men det är ju inte så att vi knappt kan gå ut, det är ändå bra gjort. 😉

Men just nu kan jag bara säga att jag ser så fram emot att få komma bort härifrån. Jag känner lukten på det nya boendet, även om jag inte hittat det 100% än. Men det är så nära, så riktigt nära nu. Vi har gått på lite visningar för att se vad vi tycker om och kan tänka oss men snart så..

Ja så om allt går som jag önskar så är trall livet och bygga hit och dit livet, snart över för oss. Ett nytt kapitel kommer att börja och jag berättar mer om det då. :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig